Шоумен Володимир Зеленський вперше прокоментував результати соціологічного опитування, де говориться, що він поступиться президентським місцем лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі. Про це він заявив в коментарі ТСН 15 листопада.

"З приводу другого місця - боротися так боротися, якщо говорити про боротьбу. А чого тут боятися? У мене друге, у Тимошенко – перше. Нормально, якщо так. Гарна бійка. Але я думаю, що я як справжній чоловік, я просто зобов'язаний пропускати жінку вперед", - сказав Зеленський.

При цьому він заявив, що рішення про свою участь на виборах він залишає на майбутнє.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"У кожної людини повинні бути таємниці. Зараз у мене є "Ліга сміху", "Вечірній квартал". Ось зараз ви присутні на репетиції. Я працюю з прекрасними дамами – "Жіночим кварталом". А це залишимо на майбутнє…У будь-якому випадку, це рішення – моє", - підсумував артист.

13 листопада опублікували опитування щодо майбутніх виборів президента.

Так, на виборах Тимошенко набрала б 20,7% голосів, а Зеленський – 11,4%. На третьому місці – чинний президент Петро Порошенко (10,3%).

Крім того, якби Тимошенко і Зеленський пройшли у другий тур, то вибори виграла б Тимошенко. Якщо б у другий тур пройшов Порошенко і Зеленський, то виграв би Зеленський.

Раніше ми писали, що лідер "Студії 95 квартал в черговий раз не зміг дати точну відповідь українцям, чи буде він балотуватися на пост президента.

Відомо, що його кандидатуру обговорюють не лише громадяни України, але й іноземні експерти, політологи. Багатьом ця інформація може здатися безглуздою, проте ходять чутки, що на виборах у наступному році у коміка великі шанси.

Одна з останніх спроб дізнатися, чи хотів би Зеленський спробувати себе в ролі глави держави, закінчилася поразкою. Так, у нього запитали про це на концерті "Вечірнього кварталу" в Києві.

Нагадаємо, раніше Ніцой в пух і прах рознесла Зеленського та запроданцев з "95 Кварталу".

Як повідомляв портал "Знай.uа" ще один фільм зі скандальним Зеленським заборонили в Україні.

Також Знай.uа" писав, шоумен, учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий опинився в центрі мовного скандалу.