Поліція затримала грабіжників, які викрали 1,8 мільйона гривень з інкасаторської машини "ПриватБанку".

Як повідомляє "Прямий", в пограбуванні брали участь двоє людей.

Разом з тим варто відзначити, що поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом зухвалого пограбування авто інкасаторів в місті Ірпінь. Нагадаємо той факт, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли напад на інкасаторів.

"Провадження відкрили, і внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за статтею грабіж - це стаття 186 ККУ. Зараз тривають оперативно-розшукові заходи, план "Перехоплення" не знімали", - розповів Жукович.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Варто нагадати, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли напад на інкасаторів Приватбанку в Київській області. Вони викрали 1,8 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

"За даними СБ (Служби безпеки – ред.) банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 мільйонів гривень в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників піти від відповідальності", – йдеться у повідомленні.

Прес-служба Приватбанку розповіла, що грабіжники збили водія-інкасатора на викраденій машині і заблокували в'їзд інкасаторського автомобіля.

Крім того відомо, що вони погрожували інкасаторам застосуванням зброї і фізичної сили, заволоділи касетами з грошима для банкомата і зникли в невідомому напрямку. Водій інкасаторського авто отримав тілесні ушкодження.

Вже через кілька хвилин по Київській області поліція оголосила план "Перехоплення".

ПриватБанк оголосив нереальну винагороду тому, хто надасть інформацію, яка допоможе затримати зловмисників. ПриватБанк обіцяє за такі відомості цілих 100 тисяч гривень.

Передати її в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, по електронній пошті dezhurka@pbank.com.ua. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, поліція заявила про небезпечних злочинців зі снодійним.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві напали на приймальню депутата.

Також "Знай.ua" писав, що у мережу злили фото звірського нападу на одеських інкасаторів.

Пограбування інкасаторів на Київщині