В українській столиці 18 листопада повинен був пройти так званий марш трансгендерів. Тим не менш у радикально налаштованих активістів з'явилися інші думки з цього приводу.

Так, радикали зірвали проведення акції та влаштували кілька провокацій. Без постраждалих не обійшлося.

Київські копи повідомляють, що незручності почалися біля входу в метро "Університет", де збиралися учасники маршу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Саме біля входу в "підземку" збиралися учасники акції, які, згідно з заявкою, своїм заходом хотіли привернути увагу суспільства до проблем трансгендерних людей. А представники інших організацій, які проводили захід у парку імені Тараса Шевченка, намагалися влаштувати провокацію, прибувши до станції метро. Поліцейські, щоб не допустити конфліктів, розділили учасників. В цей час невідомий чоловік застосував газовий балончик, в результаті чого двом людям знадобилася медична допомога", – повідомили правоохоронці.

Постраждалими виявилися дві дівчини. Марш трансгендерів швидко завершився, але зіткнення продовжилися біля метро. Радикали, скандували "Слава нації — смерть ворогам!", "Україна понад усе!". На проїжджу частину кинули димові шашки, який прибрали поліцейські, проте вони встигли вкрити проїжджу частину густим димом.

Увага, відео містить ненормативну лексику!!!

У Києві зірвали марш на підтримку трансгендерів

У Києві зірвали марш на підтримку трансгендерів

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Zondag 18 november 2018

Варто нагадати, що ці люди народилися не в своєму тілі, але мріяли бути собою і не боятися осуду оточуючих. Вони не здавалися і твердо йшли до своєї мети. Ми розповімо про життєві історії найвідоміших людей-трансгендерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що як і багато інших знаменитостей і не тільки, травесті-діва Монро вирішила зробити собі атмосферну осінню фотосесію. Тим більше, що осінь цього року була теплою майже два місяці, а тепле сонечко тільки прикрашало пожовклі парки і вулиці.

Нагадаємо, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує сина, як дочка.

Як повідомляв Знай.uа Гендер Х: ще одна європейська країна визнала нейтральний пол.

Знай.uа писав, сімейка Кардашьян не поділила косметику: Кайлі Дженнер судиться з батьком-трансгендером.