Скандальний міністр інфраструктури Володимир Омелян вирішив похизуватися своїми успіхами, але спостережливі українці одразу ж викрили його брехню.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Про це пише Рoliteka.

За словами міністра, квитки на лоукости з аеропортів Києва та Львова можна придбати щонайменше за 5 євро.

Про такі "досягнення" міністра інфраструктури у своєму Twitter написав президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гарант перевірив, скільки насправді коштують квитки на рейси лоукостів. Та президенту не вдалося знайти обіцяної вартості в 5 євро. Найдешевший квиток, який знайшов Порошенко, був майже вдвічі дорожчим, ніж анонсував Омелян, і коштував він 10 євро.

"Ми пройшли великий шлях: Ryanair літає з Борисполя в 12 напрямках, зі Львова – в 5 напрямках. Міністр інфраструктури Володимир Омелян сказав мені, що квиток можна купити за 5 євро, я зайшов перевірити на сайт – знайшов за 9,99 євро. Це більше, але теж непогано!", – прокоментував Порошенко.

"Це добре, що так дешево можна придбати квиток. Але проживання за кордоном пересічний громадянин не зможе оплатити. Тому що зарплата у іноземців набагато вища ніж в Україні, а ціни на товари як в Україні", – пишуть у коментарях розлючені такою відвертою брехнею користувачі.

"Це стоячи летіти?", "Верхній ярус може сидіти на плечах у нижнього", "І щоб в аеропорт не заходити, пасажири будуть десантуватися в повітрі", "Це вже тягне на безкоштовний переліт", "А тепер зайди подивися ціни на плацкарт Дніпро -Львів", "Для європейської країни зі великими перспективами, і космічним минулим, звичайно це великий шлях запуск смердючого лоукостера", – іронізують українці.

Нагадаємо, рада підприємства "Украероруху" попрохала міжнародну організацію пояснити, чи справді "Євроконтроль" перевірятиме менеджмент ДП на прохання міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Раніше Знай.uа писав про те, що про необхідність звільнення скандального керівника держаного підприємства "Украерорух" Дмитра Бабейчука говорять вже давно. А замість цього він не тільки не позбувся посади, а ще й отримав чималі премії.

Також Знай.uа повідомляв, що радник голови Укравтодору Олександр Кава розповів, що їздити в Бориспіль буде зовсім не електричка, а польські рейкові автобуси.