Відомий блогер Михайло Шнайдер помітив у данних Держстату найбільшу приховану загрозу України.

Про це він написав на власній сторінці у Фасебоок.

Зокрема, він відзначив, що в Україні катастрофічно падає народжуваність. Подекуди смертність вже вдвічі перевищує темпи народжуваності, що у подальшому може призвести до повного вимирання країни.

Несколько часов назад, пресс-служба Госстата Украины сообщила, что за период с Января по Сентябрь 2018 года Смертность...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 20 november 2018

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кілька годин тому, прес-служба Держстату України повідомила, що за період з січня по вересень 2018 року Смертність майже в ДВА рази перевищила народжуваність", - зазначива блогер.

Крім того Шнайдер додав, що лише за 9 місяців нинішнього року населення країни скоротилось на шокуючі 165 тисяч.

"А населення України за 9 місяців 2018 року скоротилося на більш ніж 165 ТИСЯЧ ОСІБ. Просто Шокуючі цифри. І все це день Сьогоднішній. А що нас чекає в день завтрашній? Мені це навіть Страшно уявити", - додав блогер.

Варто відзначити, що раніше Михайло Шнайдер відзначав, що протягом поточного року прибутки українського президента Петра Порошенка, згідно офіційних даних, зросли у 8 разів.

В той час, коли комунальні тарифи стали непідйомними, а ціни на продукти змушують переходити на сухарі, в далекому Уругваї ситуація зовсім інша. Там живе колишній лідер, якого називали найбіднішим у світі.

Мова йде про Хосе Мухіку, якому вдалося за час свого перебування на посаді перетворити країну та сільськогосподарську Мекку та налагодити експорт, піднявши тим самим економіку, знизивши державний борг та скоротивши рівень бідності:

"Колишній глава Уругваю, провів 13 років в тюрмі під час панування в країні військової диктатури. Він пережив численні тортури і провів місяці в одиночній камері. Коли Хосе Мухіка вступив на посаду президента в 2010 році, він відмовився переїхати в розкішний президентський особняк і вважав за краще жити на скромній фермі за межами столиці з дружиною і собачкою Мануелою. Він витрачав близько 90% своєї президентської зарплати на благодійність, так як, за його словами, не потребував цих грошей. Після відходу у відставку президент і перша леді країни залишилися жити, в своєму старенькому домі. Вони разом працюють на своїй ділянці, вирощуючи овочі і хризантеми на продаж".

Шнайдер наголошує: найманих працівників і охорони у них немає. Воду для господарських потреб екс-президент сам носить з криниці у дворі. При необхідності він відвідує звичайну сільську поліклініку, де разом з односельцями чекає своєї черги до лікаря. Після роботи він заїжджає на своїй старій машині в місцевий магазин і купує продукти.

"Мухіка заслужив поваги політиків багатьох країн за те, що відкидає розкіш і не відриваючись від свого народу. Ось так виглядає справжній лідер держави. Лідер якого нам так не вистачає ...", - підсумував він.

Нагадаємо, що відбувається з "чоловічою гідністю".

Як повідомляв "Знай.ua", людство знищить "спермоармагеддон".

Також "Знай.ua" писав, що ВОЗ офіційно заявила, що людство вимирає.

Через низьку народжуваність та міграцію в Україні постійно погіршується демографічна ситуація