Днями в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим", на російському телеканалі, гість ток-шоу Дмитро Куліков озвучив чергову неймовірну порцію маячні.

Такого креативу від російський пропагандистів не було давно. Так, Куліков розповів історію про те, як нібито в 2014 році звірячі Військово-повітряні сили ЗСУ влаштували бомбардування мирного населення Донбасу.

Щоб зробити свою розповідь ще більш загрозливою і кривавою, він заявив, нібито всі загиблі люди, серед яких були діти, просто засмагали на міському пляжі.

"Я запрошую вас поїхати на Донбас. Почнемо з Зугреса. Липень 2014 року. Люди засмагали на пляжі міському, над ними з'явився український літак. Свастики на ньому не було, хоча потрібно було намалювати. І скинула касетні бомби. 19 загиблих, з них кілька дітей. Це зробили українські льотчики!", — спробував гнівно заявити Куліков, звертаючись до українського політолога Василя Вакарови .

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Поїхали в Зугрес, ви розповісте цим людям, які поховали своїх дітей, які загоряли на пляжі, що там робив аж ніяк не нацистський український льотчик", — додав пропагандист з награним сумом в голосі.

Раніше ж повідомлялося, що скандально відомий екс-нардеп Ігор Марков, який сьогодні переховується в Росії, відзначився черговою безглуздою заявою.

Колишній депутат фактично зізнався в любові до держави, яка розв'язала війну проти України, і до президента країни-агресора Володимиру Путіну. Зокрема, Ігор Марков пригрозив Україні новим військовим вторгненням для організації бійні, яка, на його думку, дозволить "захистити парафіян УПЦ МП". З подібною цинічною заявою він виступив в ефірі пропагандистського ток-шоу на телеканалі "Росія 1".

Нагадаємо, скандально відомий проросійський пропагандист і британський журналіст Грем Філліпс намагався спровокувати на бійку, називаючи "фашистом" посла України в Австрії Олександра Щерба.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Володимир Соловйов не втомлюється бризкати отрутою в бік України, навіть коли це виходить за рамки елементарного здорового глузду.

Також "Знай.uа" писав, Дмитро Стьопін переконаний, що після прийняття в Україні закону про забезпечення функціонування української мови як державної, вплив російської мови на території України суттєво зменшитися.