Для того, щоб показати громадськості результати експертиз у скандальній справі про криваву аварію в Харкові на Сумській з Геннадієм Дроновим та Альоною Зайцевою, експерти використовували іграшковий макет авто.

Так 20 листопада на засіданні Київського районного суду Харкова продемонстрували оцінку жахливої ДТП. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Зайцева
Зайцева

Особливу увагу на сумнівні нюанси і висновки експертизи звернула журналіст Тетяна Доцяк. Про це вона заявила на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Експерт на іграшковому авто показує, як стояв автомобіль Дронова, щоб довести, що він перетнув кордон перехрестя. Все, каже, залежить від того, під яким кутом дивитися. Якщо спереду — лінія перед автомобілем. Якщо зверху — під автомобілем. За висновком експертів, нагадаю, момент небезпеки під час ДТП настав, коли Дронов заїхав за межі перехрестя", — написала журналіст.

Така сумнівна експертиза влаштувала прокурора, адвокатів Зайцевої і суддю: "Суддя відведення експертам відхилив, а значить керуватиметься цими дослідженнями для вироку". Постраждалим ж такі результати незрозумілі, вони підтримували відведення експертам.

Варто нагадати, що судові експерти заявили, що швидкість руху автомобіля Олени Зайцевої в Харкові не є важливою. Зокрема, фахівці зазначили, що швидкість автомобіля Зайцевої в розрізі кримінальної справи абсолютно неважлива, адже інший учасник смертельної ДТП Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео з бодікамери поліцейського, який одним з перших прибув на місце смертельної аварії з Оленою Зайцевою в Харкові. І поведінка винної у трагедії, яка забрала людські життя, обурила українців.

Нагадаємо, мажор на дорогій іномарці жорстко скалічив маленьку українку.

Як повідомляв Знай.uа ДТП у Харкові закінчилася нічим: поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця відпустили додому.

Знай.uа писав, киянин підірвався на власній машині: перші подробиці та відео з місця трагедії.