Масові акції протесту та блокування центральних доріг у різних містах України учасниками "АвтоЄвроСили" та іншими активістами не лишилися непоміченими. Втім, мітинг проти закону стосовно євроблях не сподобався міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

У соціальних мережах він пообіцяв розблокувати шляхи найближчим часом і навіть покарати тих, хто не згоден, втім як саме, не уточнив:

"Ліберальна лояльність до євробляхерів закінчилася там, де вони перетворили право на протест в обмеження прав інших. Прийнято рішення про розблокування всіх перекритих ними автошляхів. Поліція працюватиме у межах закону, але у разі непокори – жорстко", - написав він у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: В Україні перекриті дороги: Масштабний мітинг євроблях

Нагадаємо, у Києві біля приміщення Верховної Ради зібрався обіцяний масовий мітинг представників громадської організації "АвтоЄвроСила". Як повідомляв "Знай.ua", глава організації "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич розповів про вимоги протестувальників, які перекрили дороги по всій Україні . Також "Знай.ua" писав, поруч з мерією на голову падає каміння.