У Києві директор ресторану, який розстріляв відвідувача і серйозно поранив ще одну людину, постане перед судом.

Цю інформацію повідомили в київській прокуратурі. За словами співробітників прокуратури стало відомо, що до суду відправлено обвинувальний акт щодо шістдесятирічного директора ресторану, який застрелив відвідувача у своєму розважальному закладі. Про це пише портал "Політека".

Варто також нагадати той факт, що трагедія сталася приблизно об одинадцятій годині вечора влітку цього року (23 червня). Причиною конфлікту стало те, що директор розважального закладу потрапив в словесний конфлікт з двома відвідувачами. В ході сварки він дістав пістолет і зробив відразу вісім пострілів у бік іншої конфліктної сторони. Через отримані поранення один із чоловіків – 29-річний житель Запоріжжя помер на місці. Його товариш з пораненням грудної клітини був доставлений до лікарні.

Варто нагадати, що в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив у перехожого. Про це повідомляє відділі комунікації поліції Києва. Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів співробітники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж вирушили до передбачуваного місця стрілянини і помітили чоловіка, який з усіх сил намагався втекти з місця події. Зазначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція розкрила правду про реальну кількість жертв кривавої стрілянини у лікарні Чикаго, яка шокувала всю Америку. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на повідомлення правоохоронців. У повідомленні уточнюється, що під час стрілянини у лікарні в Чикаго загинули п'ять людей, включаючи невідомого, який відкрив вогонь по персоналу та пацієнтів медустанови.

Нагадаємо, у Києві тролейбус розчавив людину на смерть: моторошні подробиці дивній аварії.

Як повідомляв Знай.uа біля популярного київського ТЦ пролунали постріли, є жертви.

Знай.uа писав, крики кров і жах: столицю сколихнула жахлива стрілянина, є жертви.