Близько 18:00 мама попросила 16-річного Олексія забрати молодшого брата із тренування. Але до спортшколи хлопець так і не дійшов. Сусіди зателефонували батькам і розповіли, що їхнього сина вкинули в авто чоловіки у цивільному і повезли в невідомому напрямку, повідомляє ТСН.

Чоловіки були у цивільному і хлопець, який йшов вулицею, подумав, що його хочуть пограбувати. Тож щосили побіг від переслідувачів, але вони його наздогнали.

поліція
поліція

"Повалили. Ось тут, на цьому місці, і почали бити, бо не могли мені руки зв’язати. Зв’язали руки, підняли, посадили до машини і відвезли", - розповідає юнак.

Крики хлопця почули жителі навколишніх будинків і зателефонували рідним. Батьки Олексія одразу прибігли на місце викрадення. А ще за півгодини туди ж привезли їхнього сина.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чоловік одразу ж підбіг до цих людей. Вони почали вибачатись.

"Ми не ту людину вхопили. Ми викрадача автомобіля шукали і так вийшло, що ваша дитина попалася...", - розповідає мама потерпілого.

поліція затримала крадія
поліція затримала крадія

Вже вдома мама помітила, що син весь у синцях і саднах та написала заяву в поліцію.

Побиття школяра стало останньою краплею для місцевих жителів. Вони кажуть, до правоохоронців Олександрівки в них накопичилось багато запитань. Мовляв, і силу перевищують, і корумповані. Тож скликали громадські слухання і запросили на них керівництво поліції області.

поліція
поліція

"Так як була темна пора доба, виник такий курйоз. Його доставили до відділення, встановили, хто він. Потім його привезли до батьків, вибачились за таку прикру помилку. Ви знаєте, всі ми люди...", - виправдовує підлеглих начальник районної поліції

Він обіцяє, дії поліцейських ретельно проаналізують. Мовляв, правоохоронці мають право впливати на ймовірних злочинців фізично, тож питання лише в тому, чи не перестаралися.

Нагадаємо, нардепа обчистили до нитки" в торговому центрі, позбавили найголовнішого.

Як повідомляв Знай.uа розлючений перукарка три дні ґвалтувала чоловіка, який намагався її пограбувати.

Знай.uа писав, копи прибули на виклик, переглянули камери і буквально посивіkb. І є від чого. Відео не для слабкодухих.