У четвер, 22 листопада, в більшості областей України буде панувати по-справжньому зимова погода. Так, в Карпатах, на Закарпатті та Прикарпатті випаде сніг, в інших регіонах без опадів, але холодно. Температура повітря в середньому становитиме -3 – +2 градуси.

Про це написала відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"22 листопада істотних опадів не очікується, лише вплив південного циклону з також складним ім'ям Dschuna закине трохи снігу на Карпати, Закарпаття і Прикарпаття. Повітря буде холодним", – повідомила Діденко.

За її словами, вночі температура може впасти навіть до -10 градусів.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому в Києві опадів не очікується, буде сонячно, але морозно. Температура повітря вдень коливатиметься від -3 до -1 градуса, вночі – від -4 до -6 градусів.

Крім того, Діденко попереджає, що місцями можлива ожеледиця, тому варто одягатися тепліше і бути обережними на дорозі.

Різні та часом незвичні імена циклонів та антициклонів все одно видають їхню натуру, природну суть. Нас, українців,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 21 november 2018

Прогноз погоди в містах України на 22 листопада:

Ужгород – +5…+7

Львів – +1…+3

Івано-Франківськ – -1…+1

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – 0…+2

Хмельницький – -1…+1

Луцьк – 0…+2

Рівно – 0…+2

Житомир – 0…+2

Вінниця – -1…+1

Одеса – 0…+2

Миколаїв – 0…+2

Херсон – 0…+2

Сімферополь – +1…+3

Кропивницький – 0…-2

Черкаси – 0…-2

Чернігів – -1…+1

Суми – 0…-2

Полтава – -1… +1

Дніпро – -1…+1

Запоріжжі – -1…+1

Донецьк – 0…-2

Луганськ – 0…-2

Харків – -1…+1

Київ – -1…-3

карта Укргідрометцентру на 22 листопада

Нагадаємо, що в цьому році зима в Україні буде незвичайною, за прогнозами синоптиків, у грудні та на початку січня на більшості територій середньомісячна температура - виключно з позначкою "+".

Як повідомляв портал Знай.uа українці так звикли до новорічної ялинки, що стоїть вона практично в кожному будинку іноді до кінця зими. Але свято ризикує перетворитися на трагедію всього за 30 секунд – саме стільки потрібно, щоб дерево спровокувало пожежу.

Також портал Знай.uа писав, що посковзнутися можна навіть на чистих і посипаних тротуарах, що вже говорити про те, коли вулиці перетворюються на справжню ковзанку. При цьому відшкодувати моральні та матеріальні збитки у разі отримання травм більш ніж можливо.