Днями у мережу просочилася скандальна правда про імовірну коханку новоспеченого глави так званої "ДНР" Дениса Пушиліна.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Відповідну інформацію та фото злили анонімні користувачі у соцмережі "Вконтакте".

Користувачі показали нового "депутата" самопроголошеної проросійської "ДНР". "Парламентарієм" стала 21-річна Марія Богатова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Судячи з фото, розміщених в її профілі в соціальних мережах, дівчину цікавлять далеко не закони та офіційні заходи. Фото нового "депутата" "парламенту" було опубліковано днями у соцмережі.

"Ще одну мамкину "депутатку" парламенту "ДНР" вам в стрічку. Зустрічайте, "великий" парламентарій і "наймудріший" законотворець Богатова Марія Андріївна, 21 рік", – іронізують користувачі.

Однак, знайшлися і ті користувачі мережі, які переконані, що дівчина отримала свій "мандат" чесним шляхом. Мається на увазі версія про те, що 21-річна Богатова, нібито, є коханкою Пушиліна.

Нагадаємо, напередодні так званої "інавгурації" нового ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна в окупованому Донецьку раптово зник сигнал українського оператора мобільного зв'язку Vodafone.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Вранці 20 листопада на теренах соціальних мереж з'явилися повідомлення з інформацією про зникнення мобільного зв'язку українського оператора Vodafone в окупованому Донецьку, передає "Діалог.UA".

Раніше Знай.uа писав про те, що на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР". У приміщенні місцевої опери Дениса Пушиліна офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

"Офіційна" частина почалася близько полудня за місцевим часом. "Присягу" на вірність народу новий лідер приніс в присутності майже тисячі чоловік. Це, зокрема, делегати з ЄС, РФ, "ЛНР", члени "уряду" ДНР, "депутати народної ради".

Також Знай.uа повідомляв, що інформаційні служби "ДНР" знову перевершили самі себе новим фейком.