У Миколаєві ввечері суботи, 24 листопада, сталася аварія за участю двох маршрутних мікроавтобусів. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Аварія сталася ввечері 24 листопада на перехресті вулиці Слобідська і Центрального проспекту. Зіткнулися два мікроавтобуси марки РУТА.

В результаті інциденту травми отримали четверо пасажирів одного з маршрутних таксі: три жінки 26, 48-ми і 55-ти років, а також 51-річний чоловік. Постраждалих екстрено госпіталізували.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Зараз поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення експертиз. Вирішується питання про надання правової кваліфікації події", - пояснили в поліції.

Раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася страшна аварія. Так, пішохід-порушник загинув під колесами Hyundai. Відомо, що цей "пішохід" тікав з місця злочину разом з награбованим.

Свідки інциденту заявляють, що загиблий вкрав у торговому центрі особисті речі у одного з покупців, чоловік це помітив і кинувся в погоню. Про це пишуть столичні ЗМІ.

Все просто і дуже жахливо, під час переслідування зловмисник вибіг на проїжджу частину, де і потрапив під колеса Hyundai. Лікарі "швидкої" намагалися реанімувати потерпілого, але безрезультатно, чоловік помер на місці події.

Нагадаємона величезному заводі стався пекельний вибух, багато загиблих і поранених.

Як повідомляв Знай. ua, 12-поверховий бізнес-центр звалився прямо на машини, люди в паніці і не знають, куди подітися. Столичний бізнес-центр раптово обрушився на проїжджу частину.

Знай. ua писав, що молода компанія на евробляхе вмазалась в бетонний міст, пасажирам пощастило, але водій про це вже не дізнається. Юнак не мав прав на керування транспортним засобом.