У Києві під стінами російського посольства спалахнув автомобіль. За попередніми даними, транспортний засіб належав дипломатам.

Про це повідомляє УП.

За наявними даними, авто горіло в провулку на відстані близько 1 км від посольства РФ.

Пожежники оперативно прибули на місце та загасили вогонь. На місці працювала поліція.

посольство РФ у Києві

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Номерні знаки DP 001 належать автомобілів російських дипломатичних представництв, штатних консульських установ, членів дипломатичного персоналу згаданих установ, нагадує видання.

Додамо також, що близько півночі 25 листопада під будівлею посольства РФ у Києві зібралися протестувальники підпалили шини. В хід пішли також димові шашки.

горить авто

Невідомі підпалили будинок соратника колишнього командира роти "Східний корпус"

Невідомі підпалили будинок соратника колишнього командира роти "Східний корпус" Олега Ширяєва, Ігоря Пушкарьова. Зловмисники серед ночі закидали будівлю коктейлями "Молотова".

Нагадаємо, у Львові спалахнула міська лікарня. Загоряння сталося на даху будівлі. Усіх пацієнтів терміново евакуювали, постраждалих немає.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві згоріло кілька автомобілів. За попередньою версією, це був підпал. Відомо, що масштабна пожежа сталася на вулиці Набережно-Корчуватській, 80. Першою зайнялася Toyota Corolla, а потім вогонь перекинувся на автомобілі, які стояли поруч.

Також Знай.ua писав про те, що очевидці зафільмували, як горить авто посеред вулиці столиці. Пожежа сталась на Шулявці поруч з памятником-танком. Кияни гадають, що горіа чергова "євробляха".

Дивіться: Невідомі підпалили будинок соратника Ширяєва