В окупованому місті оберуть запобіжний захід захопленим українським морякам. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на посаду омбудсмена Людмили Денисової у Facebook.

Засідання розпочнеться о 09:00 в Київському районному суді.

"Машина з моряками проїхала по трасі Сімферополь. 1-я машина супроводу з мигалкою, друга — КамАЗ з будкою, вікна загратовані, мікроавтобус і машина супроводу з мигалкою. Біля Сімферополя за київським часом в 06:00", — додала вона.

Пересічних українців не на жарт розлютило кримське судилище:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"А обирати запобіжний… судді будуть зрадники України..", "Хлопці ,тримайтеся! Ми в вас віримо", "Будьте ви прокляті, к*цапи!", — пишуть люди.

Нагадаємо, російський флот знову проявив агресію щодо України.

Як повідомляє прес-служба українського флоту, 25 листопада, інцидент виник під час планового переходу кораблів ВМС України з порту Одеси в порт Маріуполь Азовського моря.

Про свій намір вони заздалегідь повідомили Росію. Однак прикордонні кораблі РФ — прикордонні катери типу "Соболь", ПСКР "Дон", катери типу "Мангуст", МПК "Суздалец" здійснили агресію проти кораблів ВМС ЗС України.

"Прикордонний корабель "Дон" здійснив таран нашого рейдового буксира, в результаті якого пошкоджено головний двигун корабля, обшивку та леєрна огорожа, втрачений рятувальний пліт", заявили в прес-службі ВМС України.