У мережі з'явилися фотографії двоповерхового "хліву для худоби" намісника Києво-Печерської лаври митрополита Української православної церкви Московського патріархату Павла (Лебедя). Саме там співробітники Служби безпеки України проводили обшуки.

Відповідні знімки розмістив відомий волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebok. Також він емоційно прокоментував заяву патріарха Климента, що обшуки проходили в приміщенні підсобного господарства, де розводять худобу, птахів для потреб лаври і для благодійної діяльності.

"Худобу розводять, бл*ді.. .Хто не зрозумів, тут нарешті почали щемити Пашу Мерседеса, "намісника Лаври" і у нього в маєтку, ой у хліві, сьогодні обшуки були. Нормальний хлів", зазначив волонтер.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 30 листопада, СБУ проведено обшуки в Києво-Печерській Лаврі, а також за місцем проживання скандально відомого митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла.

У повідомленні сказано, що в результаті обшуків, єдиним предметом, вилучених правоохоронцями, виявилася книга "Українська Православна Церква: відносини з державою. Ставлення до АТО і церковного розколу. Питання і відповіді".

"За інформацією адвоката, присутнього на протиправне обшуку у Митрополита Павла, СБУ вилучила у нього тільки цю книгу. Тривають обшуки на інших об'єктах", - сказано в заяві.

Нагадаємо, обшуки у митрополита Павла: стало відомо, що розкопала СБУ. Адвокат владики каже, що слідчі нічого не знайшли, але є одне "але".

Як повідомляв Знай. ua, СБУшники навідалися з обшуком до Митрополита Києво-Перчерской Лаври і обзавідовалісь. Той самий "відморожений поп за кермом".

Знай. ua писав, що одіозний путінський поп прокоментував обшуки в його будинку, тепер кається і просить вибачення. В хаті не було, а ось ящик горілки і ікони дуже шкода.