Вчора в школі № 4 у Вишневому дах спортзалу впала прямо під час тренування. В залі тоді перебувало 30 дітей.

Після обвалу даху спортзалу в школі у Вишневому затримані директор фірми, яка виступила генеральним підрядником, виконроб і підприємець, який здійснював технагляд при будівництві. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Нагадаємо, що вчора в школі № 4 у Вишневому дах спортзалу впав прямо під час тренування. В залі тоді перебувало 30 дітей, але тренери встигли вивести їх до того моменту, як впала арка. Зазначимо, що об'єкт здали в експлуатацію лише півроку тому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Поліція поки розслідує кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України - порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд (ч. 1 ст. 275), а також привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191). Затриманим загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наголошується, що переможець прилюдних торгів, який зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, запропонував побудувати спортарену за 17,5 млн гривень.

Раніше повідомлялося, що в середу, 28 листопада, у фітнес-клубі, який розташований на столичному Подолі, загинув чоловік з інвалідністю.

Загиблому чоловікові було близько 30 років і у нього відсутні обидві руки, повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела. На місці події працюють правоохоронні органи.

Тим часом заклад продовжує працювати в звичайному режимі і пропускає відвідувачів: в спортзал можна потрапити за допомогою звичайного абонемента. Закрили лише другий поверх, де, власне, і стався інцидент. Відвідувачам не повідомляють про трагедію, а менеджери дають розпливчасті відповіді.

Нагадаємо, кара Господня зійшла на Київ, горить відомий храм, місто в паніці.

Раніше Знай.uа повідомляв, що відомий блогер згорів живцем разом з коханою, вирватися з полум'яного пекла було неможливо.

Знай.uа писав, в Одеській області жорстоко вбили 9-річну дівчинку.