У свій день народження лідер Радикальної партії прозвітував про роботу фракції за останні 4 роки - такого заходу публічно не проводила жодна фракція за всі роки Незалежності – повідомляє прес-служба РПЛ.

Але перед тим, як приступити до самого звіту, народний депутат зробив кілька відвертих зізнань. Сказав, що життя в нього було не простим, але він безмежно вдячний своїй родині і батькам, без яких не було б його самого. Ляшко покликав на сцену найрідніших - дружину Росіту та доньку Владиславу, які сиділи в першому ряду. Обійняв і зробив невеликий ліричний виступ:

"У нас в родині постійно точиться дискусія, на кого схожа Влада - на мене чи на жінку", - розповів Ляшко. Зал в один голос вигукнув - "На вас!".

"Щоб нікого не ображати, ні батька, ні матір, я скажу так - вона схожа на нас!".

Також політик зазначив, що хотів, аби в цей день за нього пораділа і мама, але вона не змогла бути присутньою на заході - її напередодні забрали в лікарню з пневмонією.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Добре, коли батьки можуть бачити успіхи своїх дітей... Я безмежно вдячний своїй мамі", - зазначив Ляшко.

Після цього на сцену вийшов 27-літній хлопець Сергій Ухо з Борзнянського району на Чернігівщині і подякував Олегу Ляшку за те, що той 6 років тому врятував йому життя. У 2012 році хлопець отримав 85% опіків тіла. Політик організував реанімобіль, вертольоти, завдяки такій оперативності життя хлопцю вдалося врятувати.

"За тебе тоді все село просило. Який це був рік? 2012. У тебе після того, здається, донька народилася?", - запитав Ляшко.

"Так, спочатку син, а потім і донька. Я безмежно вдячний вам за все", - зазначив Сергій.

Слідом за ним до Ляшка підійшов хлопець з Дніпра, Микита Козаков, якого після смерті матері вітчим хотів позбавити житла.

"Я побачив твій пост в Фейсбуці і не міг пройти повз. Я сам веду соцмережі і ставлю лайки. Я дав доручення нашому депутату Сергію Рибалці, щоб він допоміг, ми підключили юристів і не дозволили обікрасти сироту", - зазначив він.

"В моєму житті з'явилися ви і з'явилася надія", - зазначив хлопець.

Ще один виступаючий, учасник АТО Сергій Кошевець розповів, що в 2014 році саме Ляшко першим прийшов на допомогу армії - організував техніку, спорядження для бійців.

"У нас з'явилася техніка тільки завдяки вам, Олег Валерійович", - зазначив Кошевець.

"І Сергію Скуратовському. Він стільки грошей на фронт дав!", - додав Ляшко.