Зимові свята наближаються, і час подумати, де їх провести. Для киян є безліч можливостей, де гарно погуляти на вихідних з друзями чи дітьми.

Що варто відвідати на новорічні свята

Святкові заходи у столиці України розпочнуться вже у середині грудня та закінчаться після Старого Нового року.

Софійська площа

В День святого Миколая, 19 грудня, відбудеться відкриття головної ялинки та новорічного ярмарку на Софійській площі. Зустріч Нового року в ніч на 1 січня традиційно пройде біля головної ялинки та Михайлівській площі.

У новорічному містечку на Контрактовій площі встановлять великі 3D-фігури. Створять їх за мотивами картин відомої української художниці Марії Примаченко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

ВДНГ на Новий рік

Також на Подолі встановлять сцену та новорічну ялинку заввишки 20 метрів.

З 14 грудня 2018-го до 20 січня 2019-го року на території ВДНГ пройде фестиваль "Зимова країна". Відвідувачів потішить великий святковий ярмарок, діти зможуть відвідати резиденцію Міда Мороза та повеселитися на тюбінгових гірках.

ялинка з книжок

На Співочому полі з 21 грудня до 7 січня відбудеться перший в Україні новорічний цитрусовий фестиваль.

Традиційно театри, цирк та інші заклади пропонують безліч вистав для дітей. До того ж ціни доступні усім.

Свято за тридцять мільйонів

Цього року, як і минулого, у Києві становлять живу ялинку, яку зріжуть у лісах Івано-Франківщини. У висоту головна красуня новорічних свят сягає 30 метрів.

Для прикрас закупили метрові ліхтарі, кілька кілометрів гірлянд. Загалом ялинка обійдеться приблизно у 3 мільйони гривень. Тодія, як за всі новорічні свята піде приблизно 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, українцям розповіли про найбільш бюджетні поїздки на Новий рік за кордон.

Як повідомляв раніше Знай.ua, влада приготувала для українців більше вихідних у грудні.

Також Знай.ua писав, за скільки можна зняти квартиру в туристичних містах України на Новий рік.

Дивіться: Ідеї економних подарунків на новий рік 2019