Економіст IMF Group Ukraine Михайло Кухар описав 8 речей, які, на його думку, Україні набагато краще, ніж у країнах Європи. Про це він розповів в Facebook.

В першу чергу економіст звернув увагу на бізнес-клімат в країні і назвав Україну найбільшим незадекларованим офшором на кордоні з Євросоюзом.

Крім того, ніде в світі немає настільки низьких податків на доходи фізосіб-підприємців, як в Україні – 6%. У Німеччині і Франції податки можуть сягати до 50-60%. Винятком є лише Швейцарія і Болгарія.

В Україні дуже просто відчути свободу за кермом. В Європі ж на кожному кроці смарт-камери, які контролюють порушення і за пару прискорень, щоб уникнути "підрізання" в потоці вище 50-70 км/год можна отримати штрафи на тижневу зарплату, уточнює Кухар.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Економіст стверджує, що в Україні банківський сервіс на рівні кращих американських і сінгапурських банків. В Європі банки зумисне "застигли" у розвитку на 8-10 років.

Так, європейської карткою можна розрахуватися на 70% сайтів в інтернеті. А перерахування коштів лише за номером картки та прізвища є чимось з області фантастики.

Таким крутим пунктом слід інтернет. Так, за швидкісний домашній інтернет українці платять 5 доларів на місяць, тоді як у країнах ЄС за нього довелося б викласти від 50 до 100 фунтів в місяць.

Українці дешево і дуже смачно їдять. І при цьому натуральні продукти. Так, в Європі складно знайти фермерські ринки зі свіжим м'ясом і яйцями. В Україні ж свіже м'ясо за ціною 4-8 євро за кілограм можна купити в найближчому від дому магазині.

Нагадаємо, стало відомо, скільки евроблях розмитнено за тиждень. 26 листопада в силу вступили драконівські закони, і ось результат.

Як повідомляв Знай. ua, у скандальної депутатки у Києві витягли iPhone, вона вже сипле погрозами. У депутатки Верховної Ради вкрали іРһопе Х на ярмарку.

Знай. ua писав, що одних любимо, інших ненавидимо, а на третє - плювати: українці розповіли про ставлення до інших націй. Українці розповіли, як ставляться до різних країн.