У Дніпрі в школі № 112 на вулиці Солідарної вчителька померла прямо посеред уроку. На місце була викликана поліція і бригада медиків, передає "Інформатор".

Жінка померла у віці 68 років. Педагог проводила урок з біології для 9-А класу. Раптово вона відчула себе погано, втратила свідомість і померла. Прибулі медики смерть.

школа
школа

"Це чудовий педагог, яка виховала не одне покоління, добра, життєрадісна жінка завжди була сповнена енергії і сили. Вона була прекрасною дружиною, матір'ю, подругою, наставницею. У неї можна було багато чому повчитися, крім біології. Але її серце не винесло і зупинилося", - кажуть колеги викладача

Нагадаємо, Від дикої погоди школярам зірвало дах, в прямому сенсі: епічні кадри

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У Запорізькій області сильний вітер зірвав дах школи і перевернув у двір. Дах встановили тільки в цьому році.

Не витримала стихії нова дах над актовим залом школи в селі Охримовка, що в Якимівському районі Запорізької області, пишуть місцеві ЗМІ.

Раніше синоптики прогнозували погіршення погодних умов на півдні України. В ніч з 29 на 30 листопада там було сильне зниження температури, а кілька днів тому бушував шторм. Шторм завдав значних руйнувань - були підтоплені будівлі першій береговій лінії.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Лайфхак для всіх студентів: хлопець показав геніальну шпаргалку, затія підкорила мережі

Кожен або майже кожен чоловік, який вчився в школі та університеті, мав справу з шпаргалками. Маленькі зім'яті папірці, "гармошки", класичні записи ручкою на руці – все це варіанти добре знайомі не тільки учням, але й успішно виявляються при бажанні викладачами і вчителями.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що У Києві учителька влаштувала скандал через татуювань дитини: "Я ще не бачила такої жахливої мами"

В київській школі №174 між вчителькою молодших класів і мамою другокласника стався конфликт. Причиною інциденту стала "татуювання", яку дитина намалював собі ручкою.