Українцям розповіли про стан нещодавно пораненого бійця ЗСУ Івана Кіраля, який дістав тяжке поранення в голову під час запеклих боїв на окупованому Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію волонтера Михайла Романа, опубліковану у мережі.

Волонтер зазначає, що Іван дістав тяжке поранення від ворожої кулі під Новотроїцьким, яка потрапила йому в голові і пройшла навиліт. Від таких поранень мало хто виживає, однак Іванові пощастило - медики вчасно надали допомогу і врятували йому життя.

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наразі медики вивели пораненого героя зі стану штучної коми - до сих пір усе лікування здійснюється за державний рахунок.

Однак повне відновлення після таких поранень неможливе, підкреслив волонтер. А наскільки його вдасться відновити, залежить від реабілітації. Тому Михайло Роман оголосив збір коштів на подальше лікування в кращих реабілітаційних центрах за кордоном.

Лікарня
Лікарня

Нагадаємо, бойовики ДНР підтвердили інформацію про те, що загиблий громадянин США перебував в Ростові. За їхніми словами, чоловік був “шпигуном ЦРУ” і його заарештувала ФСБ.

ФСБ
ФСБ

Тіло Вільяма Пол Райлі нещодавно виявили на одному з цвинтарів Ростова, пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на блог бойовика Михайла Полинкова на прізвисько "Хрусталік".

Раніше Знай.uа писав про те, що прес-служба ООС повідомляє, що 5 грудня на Луганщині, після тривалих переговорів, збройні формування Росії передали тіло українського солдата в присутності ОБСЄ.

ОБСЄ
ОБСЄ

Під час проведення процедури упізнання було встановлено, що це тіло солдата Сергія Проданюка. Він загинув, відбиваючи напад диверсійно-розвідувальної групи противника. В бою солдатів особисто знищив одного бойовика, – відмічається в повідомленні

Також Знай.uа повідомляв, що на тимчасово окупованій території Донбасу проросійські бойовики взяли під варту так званого "командира республіканської гвардії "ДНР" Григорія Бєляєва на прізвисько "Бєлий".