Вбивць до колишнього ватажка "ДНР" Олександру Захарченко навів відомий російський письменник Захар Прилєпін, який раніше воював за "республіку" на стороні терористів, але на початку липня втік назад в РФ.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Про новини повідомляють ЗМІ з посиланням на посаду Людмили Гришиній в соціальній мережі:

‏"Що ж ти, фраєр, здав назад? Грізний Вояка! Де ти був у 2014-2015 роках, коли там (на Донбасі, — ред.) дійсно воювали? Приїхав у 2017, попіарився, фото, селфи наробив і змився. І з його подачі (Прілепіна, — ред.) навколо Олександра Захарченко з'явилися ті особини, які в результаті і вбили. А тепер прийшли до влади", — зазначає Людмила.

Її думку поділяє терорист "ДНР" "Степанич".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як стверджує бойовик, Прилепін на Донбасі насправді не воював, а лише фотографувався в безпечному місці"

Нагадаємо, Бойовики схопили "бухгалтера" Захарченко: "ДНР" пожирає сама себе

На тимчасово окупованій території Донбаса проросійські бойовики взяли під варту так званого "командира республіканської гвардії "ДНР" Григорія Бєляєва на прізвисько "Білий". Про це пишуть у соцмережах посібники терористів.

Як виявилося, "Білий" перебував у дружніх стосунках з ватажком так званої "ДНР" Олександром Захарченко.

Як раніше повідомляв "Знай.uа"Писатель-терорист Прилепін, який втік з Донбасу, вигадав собі виправдання

Захар Прилепин несподівано заявив, що більше воювати на Донбасі він не буде.

Так, Прилепін заявив, що "молода держава" перетворилася в "чергову область Росії". І, тільки вдумайтеся, війна там перестала його надихати. Псевдописатель думає, що після ліквідації Захарченко там відбулися кардинальні зміни. Про це стало відомо завдяки повідомленням словенського телеканалу RTV 4.

Також "Знай.ua" писав про те, що Вдова Захарченко загадково зникла, дещо з собою прихопивши

Цивільна дружина вбитого наприкінці літа цього року, так званого ватажка "ДНР" Олександра Захарченко Наталія Гладкова з позивним "Мама" зникла з людських очей після смерті "чоловіка" і довгий час не з'являлася на публіці.