Скандальний народний депутат від БПП Олег Барна і представник партії Свобода Юрій Левченко влаштували бійку в ефірі телеканалу Рада. При цьому першим накинувся на опонента Барна.

Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці телеканалу Рада в Facebook.

Конфлікт між народним депутатом від БПП і партії Свобода стався в ході підсумкового прямого ефіру програми PROПАРЛАМЕНТ. Левченко і Барна не зійшлися в думках щодо введення воєнного стану.

Після довгої тиради Барни Левченко назвав його "прислужником олігархату". Представник партії БПП після цих слів перейшов на "ти" і запропонував Левченко піти в АТО.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Свободівець" зазначив, що Барна знову "показав свій рівень", і нагадав, що це той самий чоловік, який "п'яним врізався в трамвай в Києві".

Таких слів Барна вирішив не терпіти і накинувся на Левченко з кулаками. Представник БПП вдарив опонента по обличчю і повалив на підлогу.

На телевізійному каналі помітили, що в результаті бійки пошкодили телевізійне обладнання.

Директор парламентського телеканалу Володимир Лех розповів, що це була "перша студійна бійка" в ефірі Ради за 20 років його існування.

Нагадаємо, скандальному Барні нагадали його ставлення до народу, відео. Депутат від БПП знову прославився "яскравим" слівцем. Народний депутат Олег Барна знову відзначився. Цього разу нардеп вилаявся в бік громадян і виборців.

Як повідомляв Знай. ua, скандального дружка Януковича не витримали навіть в Росії. Він додав, що екс-регіонал залишив Росію не з доброї волі.

Знай. ua писав, що осатаневшие Вілкул та Гончаренко влаштували бійку в прямому ефірі. На шоу обговорювали вбивство Катерини Гандзюк.

Сутичка Барни та Левченка. У прямому ефірі нашого телеканалу побилися обранці

Сутичка Барни та Левченка. У прямому ефірі телеканалу "Рада" побилися обранці. Під час годинного, підсумкового прямого ефіру програми "PROПАРЛАМЕНТ", під час дискусії, не порозумілися між собою народні депутати Олег Барна та Юрій Левченко. Парламентарі побилися між собою, пошкодивши телевізійне обладнання

Geplaatst door Телеканал "Рада" op Donderdag 6 december 2018