Представники парламентів України та Південної Кореї обговорять питання безвізового режиму між країнами.

Про це повідомив спікер парламенту Андрія Парубія на телеканалі "Рада", передає Хвиля.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Він зазначив, що на сьогодні Південна Корея є однією з найбільш динамічних економік у світі. На 10-14 грудня запланований його візит в Сеул.

"Ми на порозі важливих рішень. Я планую дійти до фінішного етапу обговорення рішення про безвіз між Україною і Південною Кореєю", - повідомив Парубій.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За його словами, сторони також підпишуть міжпарламентську угоду.

"Ми сподіваємося на підтримку і допомогу у переоснащенні, в реформі електронної системи "Рада", яку сьогодні готує апарат. Звичайно, важливо розповісти про аспект безпеки і заручитися підтримкою Південної Кореї", - додав Парубій.

Раніше ми повідомляли, що Таїланд ввів безвізовий режим для українських громадян. Тепер українці мають право вільно в'їжджати в цю країну з туристичною метою, на термін до 30 діб.

Іншими словами, в Таіланді українцям тепер можна бродити цілий місяць, ну майже. Про це стало відомо завдяки повідомленням президента України Петра Порошенка в соцмережі Facebook.

"Вітаю введення урядом Таїланду безвізового режиму для України! Відтепер українські громадяни зможуть подорожувати в цю країну без витрати часу на візові формальності з туристичною метою та на строк до 30 діб", - написав Порошенко.

Цікаво, що самі тайці називають Таїланд "Країною свободи" (Муай Тай).

Варто нагадати, що уряд Таїланду ухвалив рішення скасувати для туристів 21 країни сплати візового збору. Як повідомляє влада країни, постанова буде діяти з 1 грудня цього року до 31 січня 2019 року. Найприємніше те, що серед цих країн виявилися громадяни України.

Нагадаємо, найбільш багата країна світу відкрила двері українцям.

Як повідомляв Знай.uа, Польща перекриває кисень заробітчанам: куди бігти українцям.

Знай.uа писав, рай для заробітчан виявився пеклом, українці тікають.