В Україну йде похолодання, повідомляє "Сегодня". Про це попереджають жителів країни синоптики. Кілька днів на вулиці протримається сльота, буде вітряна і дощова погода. Тим не менш, до кінця тижня синоптики обіцяють морози.

Починаючи з понеділка, 10 грудня, і протягом практично всього тижня по всій території України буде хмарно. У всьому винен південно-західний циклон, що прийшов на територію України. Він приніс з собою дощі з мокрим снігом. Тим не менш, в деяких областях парасольки жителям не знадобляться, так як дощі обійдуть їх стороною. Як повідомляє український Гідрометцентр, непрості погодні умови очікуються протягом найближчих трьох днів: з 10 по 13 грудня.

В понеділок, 10 грудня, несприятливі погодні умови очікують на мешканців західної та південно-східної України. Тут синоптики прогнозують мокрий сніг, що переходить у дощ. На півночі, центрі та частині південних областей країни опадів не очікується. Стовпчик термометра зупиниться на нулі і наблизиться до +2-4 тепла.

У вівторок, 11 грудня, в західних, центральних і північних областях буде без опадів, зате хмарно. Температура практично не зміниться. Хоча, ймовірність похолодання на 1-2 градуси присутня.

У середу, 12 грудня, північ, центр і захід країни чекає мокрий сніг і дощі. А у східних і південних регіонах буде хмарно, але без опадів. Температура повітря в порівнянні з попереднім днем не зміниться.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У четвер, 13 грудня, на вулиці похолодає на 1-2 градуси. Мокрий сніг і дощ залишаться в західних, центральних і північних областях України. На решті території синоптики прогнозують мінливу хмарність. Місцями буде сонячно і без опадів.

У п'ятницю, 14 грудня, дощі та мокрий сніг підуть з території України, залишивши за собою мінливу хмарність. Температурний режим почне зміщуватися до похолодання.

А от дістати рукавички і закутатися в шалики українцям доведеться у суботу, 15 грудня. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. За її словами, морози прийдуть в Україну після того, як її покине циклон, який приніс сніг, мокрий сніг з дощами.

Нагадаємо, Україну накриє аномалія: синоптики налякали своїм прогнозом погоди на 2019 рік

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Стихія вдарить в найближчі години: кому із українців слід готуватися до гіршого

Також Знай.uа" писав, що Ікона Божої Матері "Знамення": чого категорично не можна робити в цей день