Сувора зима, безвізовий режим та свята підштовхують все більше українців подорожувати. Все частіше туристи міняють зиму та теплі краї. Новий рік зовсім близько і цього року чимало наших громадян відравляться на канікули до моря.

Які ж напрямки цьогоріч найпопулярніші та скільки українці віддадуть за відпочинок?

Турагенти заявляють, що чим ближче до новорічних свят, тим менше пропозицій залишається. Ті, хто хоче зустріти новий рік за кордоном, бронюють тури ще у жовтні, тоді і з цінами краща ситуація.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Куди їдуть?

У цьому році, як і в минулому лідирує Єгипет. Це найбюджетніший варіант серед інших теплих країню

Крім Єгипту, українці стали відпочивати в ОАЕ, Шрі-Ланці, Таїланді та Домінікані. Ці країни почали набирати популярність після того, як Україна отримала безвізовий режим. Це значно спрощує поїздку і робить відпочинок в цих екзотичних країнах більш доступним. Крім того, з 2018 року літають прямі чартерні рейси з Києва в Ла-Романа (Домініканська Республіка) і Пхукет (гірський острів у Таїланді), що значно полегшує переліт: українці можуть уникнути пересадок і тривалих стикувань в європейських аеропортах.

Ціна питання

В середньому вартість поїздки на новорічні канікули в Єгипет на тиждень для сім'ї з дитиною до 12 років (для трьох осіб), на тиждень обійдеться в 1300 у.е. (все включено), Шрі-Ланка з пересадкою в Еміратах - 2800.е. (тільки сніданок), Домінікана - 4500.е (все включено).

Обираючи тур, варто врахувати також тривалість перельоту та ймовірність пересадок. Особливо це важливо, якщо подорожуєте з малими дітьми.

Ті, хто обирать тури, де переліт займає 12-12 годин, зазвичай їдуть не менш, ніж на 10 днів. Втім, навіть у порівняно дешевий Єгипет все менше українців відправляються на тиждень, адже цього мало для відпочинку.

Нагадаємо, українцям підказали, як обрати найкращий подарунок під ялинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, спеціалісти розповіли, як зміняться ціни на головний смаколик новорічних свят.

Також Знай.ua писав про те, що українцям підказали, як правильно загадати бажання на Новий рік.

Дивіться: Особливості зустрічі Нового року в різних країнах світу