В Україні 12-13 грудня очікується погіршення погодних умов, що може призвести що може призвести до порушення руху на автомобільних дорогах північних і центральних областей.

Про це повідомляє Мінінфраструктури.

Як повідомляється в міністерстві, переміщення по території України південного циклону принесе з собою погіршення погоди.

"12 грудня у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м / с, приріст снігового покриву 12-20 см", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також повідомляється, що вночі 12 грудня в Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях очікуються сильні дощі.

На дорогах України буде ожеледиця.

Раніше повідомлялося, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету вже найближчим часом.

Про це повідомляє National Geographic з посиланням на відповідний прогноз синоптиків.

У повідомленні говориться, що 2019 рік стане найспекотнішим в історії людства, оскільки почався новий етап глобального потепління.

"Чотири найспекотніші року в історії були з 2015 по 2018 рік, що обумовлено збільшенням викидів вуглекислого газу, які також досягли рекордного рівня", - заявляє кліматолог з Каліфорнійського університету Саманта Стівенсон.

За її словами, в 2019 році температура поверхневого шару води в екваторіальній частині Тихого океану значно піднялися (Ель-Ніньо).

В 2018 році вченими було зафіксовано близько 70 тропічних ураганів і циклонів, що значно вище середньої кількості попередніх років. Раніше обсяг даних циклонів не перевищував 50.

Нагадаємо, у Радехівському районі Львівської області 8 грудня на сільській вулиці знайшли мертвим чоловіка.

Раніше Знай.ua повідомляв, користувачі Twitter поділилися в своїх акаунтах фотографіями аномальної потрійної веселки.

Також Знай.ua писав, у селі під Луцькому йде ремонт доріг. Однак громадяни обурені тим, що шляховики кладуть новий асфальт прямо на сніг.