Герцогиня Кембриджська в черговий раз вразила своїх шанувальників елегантним зовнішнім виглядом. Нову сукню Кейт Мідлтон "засвітила" під час спільного виходу з чоловіком принцом Вільямом.

Вільям і Кейт відвідали дитячий шпиталь Evelina London. Там вони поспілкувалися з персоналом, маленькимм пацієнтами та їх батьками. Не так давно герцог і герцогиня стали патронами цієї клініки, тому провели там багато часу.

«Герцогиня поділяє нашу пристрасть до того, щоб дати дітям і підліткам найкращий початок у життя, і підтримка Її Королівської Високості допоможе зберегти ту турботу, яку наші співробітники надають нашим пацієнтам», — розповіла директор госпіталю Меріан Рідлі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Слід зазначити, що для виходу Кейт Мідлтон вибрала скромну, витончену і стильну сукню на гудзиках зеленого кольору в білий горошок. Довжина сукні - трохи нижче колін.

Наряд належить марці L. K. Bennett, і повністю відповідає королівського етикету. Під сукню герцогиня одягла туфлі на невисокому каблуці, зробила скромний і природний макіяж, а волосся оформила в акуратну зачіску. Завершальним елементом бездоганного зовнішнього вигляду став клатч.

Нагадаємо, Принц Гаррі посварився з Вільямом через Меган Маркл: які слова він ніколи не пробачить братові

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Конфлікт в королівській родині: експерт пояснила, чому меган і Кейт стали ворогами

Відомий фахівець з мови тіла Джуді Джеймс з'ясувала, що конфлікт між Меган Маркл і Кейт Мідлтон зародився вже досить давно. Жінка стверджує, що перші промінчики конфлікту почали з'являтися після того, як вони разом відвідали форму королівського благодійного фонду в лютому цього року.

Також "Знай.uа" писав, Королівська родина під ударом: Кейт Мідлтон не витримала і заплакала

Експерти відразу ж відзначили, що подібна поведінка з боку Мідлтон було передбачено і цілком нормальне, адже напередодні весілля вона народила третю дитину, і його емоційний стан не встиг прийти в норму.