інфляція в Україні
інфляція в Україні

На Україну чекає інфляція, НБУ вмиває руки, люди біжать в обмінники

Інфляція в листопаді була близькою до прогнозу, який опубліковано у жовтневому Інфляційному звіті НБУ. Про це у вівторок, 11 грудня, повідомив Нацбанк. В НБУ зазначили, що показники базової інфляції і темпів зростання адміністративно регульованих цін компенсувалися низькими темпами зростання цін на сирі продовольчі товари.

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

Ваші рідні можуть залишитися без подарунка, українцям повідомили тривожні новини

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У передноворічний і різдвяний періоди терміни стандартної поштової доставки "Укрпошти" можуть істотно збільшиться за рахунок зростання обсягів пошти. В "Укрпошті" зазначили, що зараз в посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлінгові компанії) і митні підрозділи України та інших країн світу, але, все ж, їх пропускні можливості залишаються обмеженими.

військові в таборі "Вікторія"
військові в таборі "Вікторія"

Зелені чоловічки захопили дитячий табір під Одесою: почалося

В одеський дитячий табір "Вікторія", де в минулому році під час великої пожежі загинули троє дітей, заселили військових. Майже півтисячі резервістів, які приїхали в Одесу на навчання, проживатимуть в дитячому таборі "Вікторія". Заради цього кілька днів тому райсуд Одеси зняв арешт з частини споруд табору.

Різдвяний ярмарок перетворився на криваве побоїще: невідомий відкрив вогонь по перехожих

На різдвяному ярмарку у центрі міста Страсбург невідомий відкрив вогонь по перехожих. Зараз вже відомо, що перші повідомлення про стрілянину надійшли в поліцію близько 20:00 за місцевим часом. За словами свідків, стрілець побіг у бік вулиці Гранд Рю, звідки потім знову були чутні постріли. Зараз вже відомо про п'ятьох постраждалих.

пожежа
пожежа

Нещадна пожежа поглинула одне з найкрасивіших міст світу, ваші діти його можуть вже не побачити

Під Римом горить масштабне звалище - італійську столицю миттєво оповив густий дим. Місцевих просять закривати двері і вікна, тому що дим може бути токсичним. Тим, хто має респіраторні захворювання, взагалі не радять виходити з дому. Так само просять не випускати дітей. Гасити вогонь відправили 12 пожежних команд.