Росіяни збунтувалися проти напливу китайських робітників. Так, у місті Омськ місцева влада залучила до роботи на нафтопереробний завод китайців, але багатьом городянам це рішення здалося далеко не "найдоречнішим".

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських видань і повідомленням російських користувачів соціальних мереж.

"Омичи збунтувалися проти приїзду 3500 робітників з Китаю. Вони їдуть на новий нафтозавод і складуть 2/3 населення селища Омський. Як кажуть в Держдумі, конституційна більшість", - йдеться в повідомленні одного з російських видань.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Наголошується, що в рамках регіонального проекту в селищі повинно з'явитися окреме вахтове містечко, розраховане на 3500 робітників з Китаю, які будуть зайняті на реконструкції Омського нафтозаводу.

Вартість проекту - 420 млн доларів, на роботи відводиться 27 місяців.

Варто нагадати, що жителі тимчасово окупованих територій на Донбасі через бідність змушені їздити на заробітки в Абхазію. Там навіть за збір мандаринів платять більше, ніж в "ЛДНР". Про це розповів український журналіст Денис Казанський. Навіть в Абхазії, виходить, рівень життя вищий, ніж в ОРДЛО. Місцеві жителі через жебрацькі зарплати в 5 тисяч рублів змушені їздити в Абхазію на збір мандарин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сербії пройшли багатотисячні протести через побиття опозиціонера. Вони почалися після нападу на лідера невеликої Лівої партії Борко Стефановича. Кілька тисяч мітингувальників вимагали зміни політику з боку президента країни Олександра Вучича. Його називають "самодержавцем" і звинувачують в авторитарному правлінні.

Нагадаємо, Україна втрачає величезні суми через корупцію: тільки погляньте на ці цифри.

Як повідомляв Знай.uа лікарі оцінили життя ветерана АТО в 1,5 тисячі доларів: СБУ не пробачила.

Знай.uа писав, мобілізація в Україні: у Міноборони назвали умову, коли повістки прийдуть до всіх.