У штабі кандидата на вибори президента України, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка натякнули, що їм не вистачає підтримки з боку авторитетних українських діячів, думку якого поважає багато українців, як наприклад Святослава Вакарчука.

Про це заявив глава громадського руху "Хвиля" та голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак.

Анатолій Гриценко

За його словами, штаб був би дуже вдячний, якби Вакарчук у будь-якому статусі сказав, що підтримує їх та "разом з ними бере на себе відповідальність за майбутнє країни". Тому вони власне і кличуть Вакарчука до себе.

"Але це його рішення і його право", - наголосив голова передвиборчого штабу Анатолія Гриценка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Святослав Вакарчук

Додамо, нещодавно Анатолій Гриценко заявив, що Вакарчук міг би додати країні позитиву, однак не в статусі президента і особливо не зараз, коли країна переживає такий важкий час.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скликань, голова "Громадянської позиції".

Нагадаємо, Анатолій Гриценко розповів про подальшу долю народу та всієї України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гриценко та Чумак, які об'єднали сили перед президентськими виборами, розповіли, що вони зроблять у першу чергу після виборів.

Також Знай.ua писав про те, що експерт розповів, скільки військовослужбовців забезпечили житлом, коли міністром оборони був Анатолій Гриценко.

Дивіться: Анатолій Гриценко та Віктор Чумак про об'єднання політичних сил