Вже зовсім небагато часу лишилося до того моменту, коли 2018 рік лишиться позаду і прийде Новий 2019-й, який вважається роком Жовтої Свині. Що треба знати, аби нарешті здійснилися всі ваші мрії та плани?

Як потрібно зустрічати Новий рік 2019 Жовтої Свині за правилами, щоб привернути удачу і щастя?

В першу чергу ця тварина-символ достатку у всьому. Тому дуже важливо зустрічати Свинку багатим і смачним новорічним столом. Серед головних страв повинні бути присутні овочі у великій кількості, жирні соуси, гриби, горіхи, зелень, а ось від червоного м'яса краще відмовитися, замінивши його куркою або рибою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не варто забувати і про вбрання рожевої палітри, яка відповідає натуральному окрасу даної тварини-символу.

Головні прикмети на Новий рік 2019 рік Жовтої Земляної Свині

Спочатку поставте статуетку свині на видному місці, аби вона бачила, що ви готові зустрічати свято. Позбудьтеся шкіряних виробів – ця тварина не любить такого, краще повісити зображення сільської місцевості. Також одна з головних прикмет цього Нового року - ідеальна чистота.

Помилково думати, що свині не надто охайні тварини. Насправді це далеко не так і до зустрічі Жовтої Свині краще провести генеральне прибирання. Ця порада актуальна не тільки для будинку, але і по відношенню до себе. Обов'язково освіжіть зачіску і манікюр, щоб в новорічну ніч виглядати блискуче.

Щоб в будинку водилися гроші

Один з головних ритуалів пов'язаний з шампанським і монетою - п'ятачком. Щоб наступний рік був фінансово успішним, монету потрібно покласти на дно келиха і випити з нього шампанське під бій курантів. Природно, п'ятачок ковтати не треба, його треба покласти в гаманець і зберігати весь рік.

Ще одна грошова прикмета - придбання скарбнички у вигляді свинки. Таку скарбничку потрібно поставити на чільне місце і не забувати регулярно поповнювати монетами. Не можна відмовляти в гостинності – грошей у будинку не буде.

Дивіться: Що вдягти на Новий рік 2019

Новорічні прикмети, пов’язані зі здоров’ям

Перед боєм курантів накиньте на плечі хустку, покривало або шарф, а з останнім ударом скинути його з плечей. Цей обряд допоможе "скинути" всі хвороби.

Перед святкуванням підіть у лазню або прийміть душ. Ця процедура дозволить змити все негативне, що накопичилося за рік.

Повернути втрачене здоров’я або зберегти його допоможе повернення всіх боргів перед новим роком.

Якщо під час свят до вас прибилася вулична собака, намагайтеся якщо не прийняти, то хоча б нагодувати її. Так ви привернете удачу і здоров’я.

Прикмети про щастя на Новий, 2019-й рік

Якщо ви в новорічну ніч зустрінете блакитноокого і світловолосого чоловіка – то рік буде щасливим.

Вважається, що якщо ви отримаєте лист напередодні Нового року, то це неодмінно принесе з собою щастя.

Знайдена підкова завжди вважалася доброю прикметою, а в новорічну ніч, так і поготів. Проблема лише в тому, що виявити таку ось підкову в мегаполісі – вельми проблематично.

Рік Свині ідеально підходить для укладення шлюбного союзу. Тому не баріться, адже експерти навіть склали календар найкращих дат для церемонії:

січневі одруження варто призначати на 7.10.11.15 18 і 20 число;

якщо ви зважилися на весілля в холодному лютому, ресторан на забронюйте 6.8.10 13.15.16 17 або 18 число;

березневі весілля варто призначити на 8.10.11 12.15.16 17 або 18 число;

найкращими днями квітня астрологи вважають 7.11.12 15.18 і 19 число;

у травні також знайдуться дні, нівелюють негативний вплив цього місяця на життя молодят – це 6.9.10 16.17.19 і 26 травня;

у червні днем створення сім'ї можуть бути 5.9.14 16 або 17 число;

липень —також час для весілля. Варто призначити на 7.8.9 12.14.19 або 26 число;

відмінний місяць– серпень, особливо якщо вечірка пройде 5.6.9 11.14.15 18 або 23 числа;

багато пар воліють грати весілля в вересні. У 2019 році зверніть увагу на дати 1.5.6 11.12.13 29 і 30;

у жовтні призначайте на 4.8.10 11.13 або 20 число;

для листопадових одружень астрологи називають такі сприятливі дні – 3.6.8 11 і 28 число;

якщо ви хочете зіграти весілля в кінці року, вибирайте 1.2.6 8.9.10 13.20.27 30 або 31 грудня.

Дивіться: Що подарувати на новий 2019 рік кожному знаку Зодіаку?

Нагадаємо, стало відомо, чим можна потішити рідних у Новий рік.Як повідомляв "Знай.ua", названо головні символи наступного року. Також "Знай.ua" писав, експерти порадили, який вибрати подарунок на Новий рік 2019.