ПАТ "Укрпошта" до цих пір залишається соціально важливою компанією для країни, а про скорочення відділень або припинення доставки пенсій і мови йти не може.

Про це в п'ятницю, 14 грудня, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі з членами Наглядової ради Укрпошти, передає прес-служба міністерства, передає "ХВИЛЯ".

Володимир Омелян

За його словами, Укрпошта повинна поєднувати бізнес-підходи з соціальною функцією.

"Укрпошта і надалі буде залишатися соціально важливою компанією. Ні скорочення кількості відділень на селі, ні припинення доставки пенсій не буде. Укрпошта сумлінно буде виконувати всі соціальні функції, покладені на неї. Знайдено компромісне рішення між Укрпоштою та Пенсійним фондом". Володимир Омелян

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, компанія Укрпошта попередила клієнтів, що під час новорічних свят можливо збільшаться терміни доставки посилок. Незручності можуть виникнути через те, що в період свят виникає перевантаженість. Про це повідомляється на офіційному сайті Укрпошти.

Экспресс-доставка буде доступною тільки в 5 найбільших містах України. Терміни доставки стандартної пошти у святковий період можуть збільшитися через зростання обсягів пошти, яка пересилається в передноворічний і різдвяний період.

Для здійснення експрес-доставки в цей напружений період компанія запропонувала користуватися спільними рішеннями Укрпошти та DHL Express. Однак пропозицією зможуть скористатися лише жителі п'яти найбільших міст України: Києва, Харкова, Львова, Одеси і Дніпра.

Також портал раніше писав, що Укрпошта відбере в українців не тільки пенсії. Підприємство тероризують за мільйонні газові борги.

Як повідомляв Знай.uа, ваші рідні можуть залишитися без подарунка, українцям повідомили тривожні вісті. Клієнтам "Укрпошти" в компанії порадили звертатися з усіх питань до контакт-центру.

Також Знай.uа писав, наскільки спустошать гаманці українців нові правила посилок. Закон регулює ввезення посилок на територію нашої країни.