Інцидент в Інституті серця в Києві, який стався 14 грудня, обростає новими подробицями.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, присутнім у інституті журналістам вдалося зафіксувати, як місцеві лікарі барикадують вхідні двері.

Варто відзначити, що вчора буквально розгорілась справжня "війна" в Інституті серця, де адміністрація закладу силоміць затримала активістів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу нинішній керівник установи Борис Тодуров відповів на звинувачення у сепаратизмі, показавши шеврони та відзнаки від різних учасників АТО. Крім того він розповів, що не йде з "медичного фронту" ще з 2014 року, коли зробив першу операцію учаснику бойових дій. За словами Тодурова за весь час війни він зробив понад 200 операцій українським військовим.

Представники націоналістичного угрупувагня С14 розповіли, що їх активісти прийшли з відеокамерами на загальні збори Інституту, які зібрав Тодуров, де обговорювався алгоритм дій, коли лікарню атакують радикали, як це було у випадку з Юрієм Крисіним, якого знайшли саме у дитячому відділення цього інституту.

Також саме тоді націоналісти облили тітушку Юрія Крисіна, співучасника вбивства журналіста "Вістей" В'ячеслава Веремія, зеленкою.

Крім того лідер С14 Євген Карась розповів, що вже на наступному тижні відбудуться перевибори керівника закладу, і нинішнє керівництво побоюється не втримати своє місце.

При этом врач подтвердил, что на собрании в институте шла отработка кризисных ситуаций.

Варто відзначити, що своєю версією подій поділився і нинішній керівник Інституту Борис Тодуров.

За його словами на загальних зборах працівників виявилась дівчина, яка вела незаконну зйомку. Проте коли її намагались видалити із зали до неї на допомогу прибігли молодики у балаклавах.

"Хуліганів, полізли в бійку. Нам довелося викликати поліцію... були образи. Особисто мене називали Сепар", - розповів Тодуров.

Більше того він розповів, що активісти запитували у нього "Чий Крим?". Тодуров також обурився, що такі події відбувались у медичному закладі де понад дві сотні пацієнтів перебувають на межі життя та смерті та закликав МОЗ засудити атаку.

Разом з тим він не заперечив, що на загальних зборах розбирали критичні моменти, зокрема і "набіги активістів".

Нагадаємо, судді тікають від тітушки Крисіна, як щури з корабля.

Як повідомляв "Знай.ua", газові атаки та побоїще з копами повернули Київ у 2014-й Януковича.

Також "Знай.ua" писав, що націоналісти визначилися, кого відправлять на вибори президента.

Як керівник "Інституту серця" Борис Тодуров переховував тітушку-вбивцю