ПАТ "Укрпошта" і Пенсійний фонд повідомляють українцям, що з приводу пенсій та їх доставки хвилюватися не потрібно. Як і раніше соцвиплати будуть доставлятися, а кількість відділень пошти не зміниться. Про закриття нині не йдеться.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на зустрічі з членами Наглядової ради "Укрпошти".

пенсіонер

"Укрпошта" і надалі залишатиметься соціально важливою компанією. Ні скорочення кількості відділень на селі, ні припинення доставки пенсій не буде. "Укрпошта" буде сумлінно виконувати всі соціальні функції, покладені на неї… Знайдено компромісне рішення між "Укрпоштою" та Пенсійним фондом України", – сказав міністр.

Омелян підкреслив, що ПАТ "Укрпошта" повинна рухатись до того, щоб стати лідером ринку поштових послуг та осучаснюватись. Підприємство повинно стати сучасною компанією, в якій поєднати бізнес-підхід і соціальну функцію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

гроші

ЩЕ РАЗ ПРО ПЕНСІЙНИЙ ВІК В УКРАЇНІ

Чиновники вкотре заговорили про підвищення пенсійного віку. Рухаючись за прикладом європейських країн, де збираються привязати вік виходу на заслужений відпочинок та тривалість життя, в Україні також хочуть переглянути ще раз ці стандарти.

Нагадаємо, українці у кращих традиціях "совка" почали доносити на своїх сусідів через незаконні субсидії.

Як повідомляв портал Знай.ua, вік для виходу на пенсію хочуть прив'язати до тривалості життя.

Також Знай.ua писав про те, що столична влада закриває програму "Картка киянина". Однак кияни продовжать користуватися пільгами, скоро запрауює новий проект.

Додамо також, що в 2019 році українців очікує два етапи підвищення пенсій - у січні та березні. У першому випадку виплати отримають військові пенсіонери , у другому – всі інші категорії українців.

Дивіться: Як виплачуватимуть пенсії в 2019 році