Крім збагачення на морських портах, нардеп Максим Бурбак на посаді міністра інфраструктури палко взявся за розвиток українського аероруху. Про це ідеться у програмі "Зворотний бік" на телеканалі112. Настільки натхненно, що цим зацікавився антикорупційний комітет Верховної Ради.

Про це повідомляє Чернівецький промінь.

"Коли Бурбак був міністром інфраструктури, вони провели так званий "тендер" щодо аеропорту "Бориспіль". Це об’єкт з величезним пасажирообігом, проте тендер на розміщення всіх магазинів duty free виграла всього одна компанія. Це "БФ-груп", як належить бізнес-партнерам Бурбака та Іванчука (заступник голови фракції "Народний фронт" у Верховній Раді, – авт.)", – розповідає народний депутат Сергій Лещенко.

Та чи не найвідомішу аферу Бурбак провів із "Платинум-банком". Напередодні банкрутства на рахунки банку держпідприємство "Украерорух" переказало понад 400 мільйонів гривень. Після оголошення неплатоспроможності установи гроші розподілили у кишені зацікавлених осіб.

Цією справою опікується нацполіція. Слідчі намагаються з’ясувати, з чиєї подачі в банк, без одного дня банкрут, перерахували близько півмільярда гривень. Паралельно цю зухвалу оборудку розслідують у ГПУ та НАБУ.

Багатомільйонні оборудки навколо морських портів, афери в авіаційній галузі на сотні мільйонів гривень – таких "звершень" Максим Бурбак зумів досягти усього за рік, – ідеться у передачі "Зворотний бік".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще