У Харкові біля школи затримали збоченця, який чіплявся до школярів. "Любителя дітей" бачили поблизу навчального закладу неодноразово. Його затримали ще до приїзду поліції.

Як повідомили в ГУ НП в Харківській області, у середу, 19 грудня, недалеко від харківської середньої школи № 78 жінка побачила незнайомого чоловіка, який виявляв підозрілу увагу до школярів. Вона повідомила про це класному керівнику та директору. Викликали поліцію.

Та збоченця затримали ще до приїзду правоохоронців. Як з'ясувалось, за 7 хвилин педофіл встиг налякати не одну дитину, чіпляючись до них з непристойними пропозиціями та демонструючи геніталії.

"38-річна харків'янка відразу зателефонувала директору школи і в поліцію. Поліцейські встановили, що 54-річного чоловіка діти бачили біля школи неодноразово. Він і раніше пропонував непристойні речі. Для з'ясування усіх обставин патрульні доставили громадянина в Слобідський відділ поліції", - йдеться в повідомленні.

Детально про інцидент розповіла у Facebook харків'янка, яка і викликала поліцію.

Дополнено: Задержала педофила на территории школы 78. Ждем полицию. Мужчина ко мне пристал с непристойным предложением...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door LK Alesya op Dinsdag 18 december 2018

Із заявами в поліцію звернулися батьки дітей, директор школи і жінка, до якої він приставав. Як з'ясувалося, чоловік уже був засуджений за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві маніяк напав на дитину. Збоченець схопив школярку-п'ятикласницю вранці у під'їзді, поки та чекала на подругу. Він ухопив дівчинку за шию та почав тягти до гаражів. Запобігти лихові допомогла вчителька початкових класів, яка в цей час вигулювала собаку і почула крики дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві батьки маленьких дітей здійняли паніку через педофілів, які чіплялися до малечі на вулиці.

Також Знай.ua писав, 28-річний мешканець Кременчука через соцмережі втирався в довіру до дітей, видаючи себе за дівчину. У результаті від насилля постраждали 12 дівчат віком від 9 до 12 років.