Володимир Путін під час щорічної прес-конференції розповів про подальшу мілітаризацію анексованого Криму.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Путін зазначив, що "Крим – частина РФ на якій Росія може і буде проводити військову політику так, як вважає за потрібне".

Крім того Путін використав для прикриття нібито бажання прикордонників укріпити кримський півострів від ймовірних агресорів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Якщо Генштаб, прикордонники вважають, що нам за якимись напрямами треба зробити щось додаткове – ми це будемо робити".

Більше того у ході спілкування журналістів Путін публічно пообіцяв у найближчі кілька років вкласти сотні мільярдів рублів для розвитку Криму.

Разом з тим варто відзначити, що Володимир Путін під час щорічної конференції заявив що Росія нарощує військовий потенціал і виготовляє нові види озброєння.

Він стверджує, що все це заради того, аби "утримувати баланс" у світі на тлі нарощування військової сили інших країн:

"Загалом, у стратегічному балансі це лише питання стримування і вирівнювання паритетів. Не більше того. Важко собі уявити, що буде далі. А якщо ці ракети (середньої і малої дальності – ред.) з’являться в Європі, що нам робити?" - сказав він.

Путін додав, що нібито ситуацію погіршує рішення США про вихід з угоди щодо ліквідації ракет середньої і меншої дальності, тому Росія має вживати заходів щодо захисту.

"Нехай потім не пищать, що ми домагаємося якихось переваг. Ми не переваг домагаємося, а баланс зберігаємо", - сказав президент РФ.

Крім того, президент РФ Володимир Путін вважає, що після створення у Росії найновішої зброї, яка начебто не має аналогів у світі, країни, які "звикли до мілітаристської риторики", мають "задуматися".

Як відомо, у Росії 20 грудня, близько 12:00 за місцевим часом стартувала велика прес-конференція президента Володимира Путіна. Це вже 14 поспіль його зустріч із журналістами в такому форматі. Скільки триватиме цього разу, поки не ясно, але зібралося чимало людей: нарахували 1702.

Традиційно господар Кремля з папірця прочитав статистичні дані: " ВВП зростає, безробіття падає", але чомусь у залі мало вдоволених облич: всі, вочевидь, і так розуміють, що з цього правда, а що ні.

Нагадаємо, Путіну не дає спокою Православна церква України.

Як повідомляв "Знай.ua", Туреччину можуть вигнати з НАТО через Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Путін підготував свою армію до наступу.

Гордон: Путін завжди зазнавав поразки в Україні