20 грудня, у Миколаєві водій маршрутки №1 на зупинці Кульбакинский поворот побив літнього пасажира, який зробив йому зауваження.

Про це повідомляють «Новости-N».

Відео інциденту надіслали свідки пригоди.

«Водій маршрутки побив звичайного пасажира, який зробив йому зауваження, буквально кілька секунд словесної перепалки, і водій з кулаками накинувся на літнього чоловіка. На прохання пасажирів припинити побої не реагував!», - повідомили читачі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 18 грудня в окупованій Алушті на парковці сталася масова бійка із застосуванням холодної зброї. У ній брали участь члени чеченської банди і організована злочинна група "депутата" Держдуми РФ Руслана Бальбека. Бійка між членами злочинної групи Бальбека і чеченцями сталася через "борги підприємця таджика, який не розрахувався за фрукти".

Як повідомляв портал "Знай.uа", голосування за закон пов'язаний із церковними справами викликав такий резонанс, що дійшло до бійки. І хоча і ті і інші відстоюють свою правоту, не було помітно, особливо в цій колотнечі, щоб хтось з опонентів надійшов, так як велить церква: «тебе б'ють по лівій щоці, підстав праву». Саме голосування почалося з напуття спікера ВР Андрія Парубія «З Богом!» і закінчилося гучними оплесками. За ухвалення цього закону проголосувало 240 народних депутатів.
"Знай.uа" писав, що на вулиці Дерибасівській в Одесі побилися два Діди Морози. Відзначається, що в ході конфлікту, один з "веселих дідусів" навіть скинув костюм для того, щоб було зручніше надавати стусанів своєму візаві. Крім того свідки інциденту відзначають, що одного Діда Мороза звати Тимур і поки він фотографувався під ялинкою з дівчинкою до нього підбіг інший на ім'я Мустафа наказав "валити з його місця. Вже після цих слів на очах очевидців зав'язалась шалена бійка.