У п'ятницю учасники кількох львівських пов'язаних між собою суспільних угруповань почали пікет редакції Zaxid.net і спробували прорватися всередину.

Передає Zaxid.net.

"Близько сотні пікетувальників запалили димові шашки перед будинком, в якому розташована наша редакція і намагалися прорватися всередину", - йдеться в заяві видання.

У матеріалі сказано, що пікетники є учасниками різних організацій, зокрема, таких як "Розвиток громади", Нацкорпус та ГО "УВУ АТО".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

21 грудня вони брали участь у протесті, який був присвячений Революції Гідності, в ході нього вони мали намір пікетувати прокуратуру області, головний офіс поліції та Львівську ОДА.

"Пізніше учасники акції протесту несподівано перемістилися під будівлю, де розташовані редакції Zaxid.net, "24 каналу", "Радіо Люкс" та інших ЗМІ. Вони запалили димові шашки і намагалися прорватися в редакцію Zaxid.net. Учасників акції супроводжувала поліція, але не втручалася і не перешкоджала їхнім діям", - кажуть у виданні.

Люди з цієї групи кричали «Ганьба!" і вимагали, щоб редакція принесла вибачення за публікацію про організації «Розвиток громади".

"Вони або виходять, або ми їх виводимо разом зі всім. Ми хотіли поспілкуватися за цю писанину. Перше – пояснення, друге – офіційне вибачення перед усіма активістами "Розвиток громади", – сказав під час акції голова ГО "Розвиток громади" Назар Бай.

Протест тривав приблизно 15 хвилин, а потім учасники розійшлися.

Як зазначають у виданні, деякі учасники пікету фігурували в деяких публікаціях Zaxid.net. Вони стосувалися захоплень громадських земель під виглядом безоплатної роздачі ветеранам АТО.

Нагадаємо, Герой АТО різко осадив Усика за Лавру: Кличко намагався, йому не вдалося

Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові першої важкої вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які захопили Лавру.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Українці на колінах у сльозах провели легенду АТО в останній шлях: потужне відео

Також "Знай.uа" писав про те, що "Український вибір": Суд зобов'язав Нацполицию розслідувати напад радикалів з "С14" на "Український вибір"