"Заступник голови" "уряду" "ДНР" Ігор Мартинов прокоментував продовольчу криза на окупованих територіях і сам себе підставив.

Про це повідомляє з посиланням на заяву одного з ватажків бойовиків, скріншот якого на своїй сторінці в Twitter розмістив користувач, що пише під ніком "hochu domoy".

‏Так, Мартинов стверджує, що винних в продовольчій кризі встановлено поіменно.

"У 2018 році під керівництвом пана Тимофієва ("екс-віце-прем'єр-міністра" ДНР" Олександра Тимофєєва, — ред.) з території "республіки" було вивезено продовольчого зерна на суму 1,5 млрд російських рублів. І не єдиної копійки тому в "країну" не вернулось", — сказав він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У той же час варто відзначити, що Мартинов на той час був радником екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, а значить, не міг не знати про рішення Тимофєєва.

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Донецької області, яка, як відомо, гордо іменує себе "республікою ДНР", пройшов убивчий по своїй абсурдності конкурс "Леді ДНР". На перший погляд, нічого такого. Просто розважаються окупантишки, обираючи найвродливішу дівчину. Так ні ж – претенденток ще й змусили розповісти, за що вони люблять цю так звану республіку. А в журі, як годиться, сиділи чини і пропагандисти. "заступник командувача "НМ ДНР" Едуард Басурин британський журналіст-пропагандист Грем Філліпс".

Перемогла Наталія Хорько. Дівчина з, м'яко скажемо, посередніми зовнішніми даними, але, очевидно, растрогавшая окупантів своїми палкими промовами про те, як вона любить самоназвану республіку. У Мережі регочуть над таким поворотом подій – Наталія Хорько отримала корону, титул Леді ДНР і 100 000 рублів (це близько 45 000 грн).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що російський президент погрожує одружитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін ніяк не може заспокоїтися від того, що українська церква стала незалежною.

Також Знай.uа" писав, що армія Росії розтягнулася вздовж українського кордону і в будь-який момент може піти в атаку.