В неділю, 23 грудня, о восьмій ранку починаються перші вибори депутатів і голів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад у 78 ВІДГ.

Цю інформацію повідомляє Укрінформ.

Відомо, що вибори проходять в 9 міських, 16 селищних та 53 сільських ВІДГ в 13 областях України. До складу цих 78 ВІДГ увійшли 345 місцевих рад (міських - 9, селищних - 19, сільських - 317).

зокрема, такі вибори відбудуться: у Волинській області - 9 ВІДГ; в Дніпропетровській області - у 1 ВІДГ; у Житомирській області - у 6 ВІДГ; в Івано-Франківській області - у 4 ВІДГ; в Київській області - в 4 ВІДГ; у Кіровоградській області - у 4 ВІДГ; у Львівській області - у 5 ВІДГ; в Полтавській області - в 3 ВІДГ; у Рівненській області - 3 ВІДГ; у Тернопільській області - 5 ВІДГ; у Хмельницькій області - 3 ВІДГ; у Черкаській області - 27 ВІДГ; у Чернівецькій області - у 4 ВІДГ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За попередніми даними, близько 453 виборців зможуть взяти участь у виборах.

Для проведення виборів територіальними виборчими комісіями було створено 1692 територіальних, одномандатних виборчих округи. Голосування триватиме до 20.00, відбудеться на 622 виборчих дільницях.

Нагадаємо, під час чату ведучий програми "Караоке на Майдані", продюсер та шоумен Ігор Кондратюк висловив своє ставлення до ідеї вибрати президентом Святослава Вакарчука або Володимира Зеленського.

"Ні, не проголосував би за Володю, ні за Славу з банальної причини. Володя і Слава – круті у своєму бізнесі: Слава – в шоу-бізнесі і групі "Океан Ельзи", а Володя – у проекті "Квартал 95″. Взагалі, Зеленський – це телевізійний продюсер всіх часів і народів на території України. Але у них обох абсолютно немає ніякого політичного досвіду. Не вміючи загрібати, можна проколоти ноги граблями. Це елементарні речі, і вони це розумію", – каже Ігор.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Вакарчук приголомшив Україну, політика Зеленського не знаю

Також "Знай.uа" писав про те, що Вакарчук залишив свій Range Rover на пішохідному переході, фото вже гуляє в мережі.