На Донбасі в рядах бойовиків виявили педофіла, якого викрили місцеві "правоохоронці". Про це повідомив в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Педофіли в рядах окупаційних військ "Л/ДНР". Мене навіть не здивувало, що весь набрід зібрався в одному місці і називають себе "захисники вітчизни", а самі тим часом втілюють свої збочені фантазії і мрії", – написав він і додав, що це вже не перший випадок в рядах бойовиків.

Як йдеться в одній з груп Донбасу в соцмережі, педофіла шукали з червня цього року, коли він в районі с. Паньковка (околиця Луганська) заманив малолітнього хлопчика, пообіцявши показати автомат. Проте замість цього він вчинив стосовно дитини насильницькі дії сексуального характеру.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підсумку розбещувачем малолітніх виявився житель Луганська Дмитро Захаров.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що бойовики підпалили будинок з мирними мешканцями.

Як повідомляв портал "Знай.uа": за голови негідників, які підпалили розташований в Дарницькому районі Києва пункт роздачі безкоштовних обідів, призначено грошову винагороду.

Також "Знай.uа" писав, що увечері 22 грудня в київську міліцію надійшов анонімний дзвінок з повідомленням про мінування Центрального залізничного вокзалу.