З народним депутатом України Олегом Ляшко стався казус в ефірі телеканалу Newsone. Одіозний політик в черговий раз вирішив показати свої вокальні дані, виконавши свою улюблену "Червону руту".

Виводячи приспів, Олег Валерійович заспівав "Ти в мене єдиний". Помітивши конфуз, він поспішив виправитися, моментально переспів "Ти у мене єдина", не применув згадати свою дружину Росіту при цьому і присвятивши їй пісню.

"Росіта, це для тебе. Скоро буду вдома", - сказав Ляшко.

Тим не менш, слово - не горобець, а спів про єдиного Ляшка вже гуляє в інтернеті.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Кабмін повинен вирішити, чий вугілля важливіше, - український чи російський - Ляшко

Уряд має терміново зменшити імпорт російського вугілля і створити умови для збільшення видобутку українського, пише Оглядач. Стратегічним рішенням може стати встановлення пріоритету включення блоків ТЕС на газовому вугіллі перед антрацитовими блоками ТЕС. Це збільшить попит на українську вугілля і збільшить його видобуток. Про це заявив лідер Радикальної партії України, народний депутат Олег Ляшко.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Приватизація "Центренерго": Ляшко озвучив скандальні факти

“Центренерго” не закріплено зобов'язання нових потенційних власників купувати вугілля українських державних шахт. Це означає, що в наступному році “Центренерго” знизить або взагалі зупинить закупівлю вугілля державних вугледобувних підприємств. Будуть брати або ресурс шахти “Краснолиманська”, який має сумнівне походження, або ще гірше – возити вугілля з РФ, говориться в публікації. Російська зброя вбиває наших людей на Донбасі, росіяни по-піратськи захоплюють наші кораблі і моряків в Керченській протоці, а ми віддаємо стратегічне державне підприємство в руки оточення Путіна, а українські станції будуть працювати на російському вугіллі, вважає політик.

Також Знай.uа" писав, що Ляшко протягнув закон Ахметова, українці втратять мільярди

Верховна Рада нещодавно дала "зелене світло" закону щодо ввезення на територію України електромобілів і пільгових ставок на них. принаймні, так вважає голова Асоціації споживачів енергетики і комунальних послуг Андрій Герус. Він підкреслив, що в законі про електромобілях депутати протягнули пільги на імпорт енергетичного обладнання, а також на імпорт котушок трансформаторів, що вигідно Рінату Ахметову.