У понеділок, 24 грудня близько 19:30, у Дніпрі на вулиці Янтарної зловмисники проникли в квартиру, розташовану на 5-му поверсі будинку №42. Невдачливих грабіжників зненацька застали господарі квартири, які раптово спробували відчинити вхідні двері.

Розібравшись у ситуації, господарі просто закрили грабіжників у своїй квартирі, після чого єдиним порятунком для горе-злодіїв виявилося вікно. Вони зробили імпровізований канат з декількох простирадел і спробували спуститися по ньому на козирок амбулаторії, про що повідомляє Інформатор з місця події.

Незважаючи на поширене в мультиках поняття про те, що мотузка з простирадлом – надійний виріб, на практиці все виявилося трохи інакше. Перший невдаха поліз у вікно, але впав, оскільки технології виявилися зовсім не надійними. Другий, дивлячись на свого спільника, вирішив залишитися в замкненій квартирі і придумати щось краще.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

На місце після виклику швидко прибули кілька поліцейських патрулів, слідчо-оперативна група, рятувальники і швидка допомога. Патрульні перекрили всі виходи з будинку і опитували свідків, поки рятувальники приладнали до козирка під'їзду драбину, по якій мали намір спустити невдачливого злодюжку. Коли вони забралися до чоловіка, то стало зрозуміло, що самостійно спуститися у нього не вийде. З цієї причини було ухвалено рішення піднятися до злодія співробітникові швидкої допомоги з жорсткими носилками.

Травмованого грабіжника поклали на ноші, прив'язали мотузками і зафіксували голову, після чого в такому стані обережно спустили вниз. В даній ситуації слід відзначити злагоджену роботу і взаємовиручку міських служб.

Зловмисника госпіталізували і після лікування йому світить кримінальна відповідальність за протизаконні дії. Другим горе-грабіжникові втекти не вдалося, оскільки правоохоронні органи чекали його на всіх шляхах відходу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Польщі затримали громадянина України, у якого знайшли рекордну кількість вогнепальної зброї.

Як повідомляв портал "Знай.uа": одеські Діди морози не змогли поділити хлопчика і влаштували між собою жорстку бійку.

ТакожЗнай.uа" писав, що перше побачення для дівчини завершилося побоями, крадіжкою телефону і візитом в поліцію.

Мужчина упал с 5 этажа и застрял

Geplaatst door Информатор op Maandag 24 december 2018