Підрозділи ДСНС переходять на посилений варіант несення чергування у період новорічний свят.

Про це повідомили у прес-службі органу.

Крім того рятувальники розповів, що на даний момент уточнюють з місцевими органами влади, де знаходитимуться місця масового скупчення людей. Також проводиться постійний моніторинг пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах інфраструктури.

"З 30 грудня по 2 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань техногенної та пожежної безпеки на об'єктах, задіяних у проведенні заходів із відзначення новорічних свят, і у випадку спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій. Також, здійснюватиметься посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Більше того у службі уточнили, що до 9 ранку 2 січня протягом доби чергуватиме понад 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки. Крім того на бойоаому чергування є літак Ан-26.

Разом з тим варто відзначити, що у Кривому Розі обвалився дах кінотеатру "Сучасник". Подія сталася у п'ятницю, 28 грудня в металургійному районі міста.

За словами очевидців інцеденту, на місці працюють медики швидкої допомоги, поліцейські і рятувальники. В цілому обвалилося 300 квадратних метрів покрівлі.

Інформації про постраждалих поки немає. Так само поки немає жодних коментарів поліції та чиновників щодо можливих причин обвалу. Відомо, що в кінотеатрі перебував охоронець. Він встиг покинути приміщення до того, як дах впав.

В Кривом Роге в здании бывшего кинотеатра Современник произошло обрушение

Geplaatst door Первый Криворожский 1KR.UA Новости Кривого Рога op Vrijdag 28 december 2018

За словами користувача мережі Дениса Кодря, кінотеатр на сьогоднішній момент перебуває на балансі банку, якому в свою чергу він дістався після виплати кредиту (він був заставним майном). Більше року тому кінотеатр ніхто не купив на аукціоні і банку довелося його взяти на баланс.

"Місце класне і район, зробили б там кінотеатр з кафешками і люди ходили б відпочивати", - написала Оля Орлова.

Нагадаємо, Індонезія розвалюється на очах, новий землетрус добив країну.

Як повідомляв "Знай.ua", катастрофічна аномалія у Чорному морі перелякала одеситів.

Також "Знай.ua" писав, що неймовірний порятунок маленької українки поліцейським зняли на відео.

У Карпатах рятувальники перейшли на посилений режим роботи