Український провайдер інтернету і кабельного телебачення "Ланет" з 1 січня 2019 року припинив транслювати телеканали NewsOne і "Максі TV" ("НАШ"). Трансляцію припинено в аналоговому та цифровому форматах.

Про це свідчить повідомлення на сайті Lanet.ua.

Серед причин припинення трансляції цих каналів провайдер називає закінчення строку дії договорів на право ретрансляції, а також те, що телеканали кілька разів впродовж 2018 року порушували законодавство.

У "Ланеті" нагадали, що Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення нещодавно призначала позапланову перевірку щодо зміни структури власності телеканалу NewsOne, неодноразово оголошувала йому попередження за недотримання правил мовлення у дні жалоби.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначається, що у серпні 2018 року Нацрада з питань телебачення зробила санкційне попередження телеканалу NewsOne за трансляцію передач, що містять популяризацію чи пропаганду органів держави-агресора.

Телеканал"Максі TV" також був попереджений санкційно за недотримання умов ліцензії (зміна програмної концепції та логотипу). Окрім того, Нацрада відмовила телеканалу у переоформленні ліцензії.

Нагадаємо, новорічне привітання Путіна викликало бурю негативу: росіяни прозріли.

Користувачі інтернету засипали критикою новорічне привітання президента Росії Володимира Путіна. Вони засипали дислайками його на каналі YouTube. Так, на сторінці "Росії-1" новорічне звернення Путіна отримало близько тисячі "лайків" і понад п'ять тисяч "дизлайків", що говорить про те, що значна більшість глядачів не вподобала те, про що гговрив Путін за кілька хвилин до Нового року.

Також "Знай.uа" писав, що телеканал " 1+1 "прославився" в заключні хвилини минулого 2018 року тим, що вирішив не показувати новорічне привітання президента України.