У четвер, 3 січня, в Крихівцях під Івано-Франківськом безслідно зникла 15-річна дівчина на ім'я Анна Ускова.

Приблизно в 7:00 ранку дівчина пішла з дому, проте з тих пір так і не повернулася, кажуть у поліції області.

Зростання дівчинки – 170-175 см, волосся довге русяве, очі карі.

На дівчині була рожева куртка, чорна шапка і чоботи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якщо хтось володіє інформацією про її перебування, поліцейські просять розповісти про це по телефону "102", або 096-135-04-54.

Нагадаємо, У Карпатах напередодні Нового року зникла молода киянка: моторошні подробиці

Туристка з Києва каталася на лижах в Карпатах в долині Драгобрат, але втратила орієнтир у незнайомій місцевості і заблукала, про що повідомили у прес-службі ДСНС.

Рятувальники отримали інформацію про подію у 14:35, після чого на пошуки зниклої дівчини вирушили п'ять працівників гірського пошуково-рятувального відділення смт. Ясіня.

В 23:40 киянку знайшли в районі полонини Крачунеска та супроводили її до тимчасового місця проживання на курорті Драгобрат. Відзначається, що стан здоров'я туристки задовільний, за допомогою до медиків вона не зверталася.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Проблеми зі здоров'ям: у Києві розшукують 12-річну дитину, фото

Правоохоронні органи Києва разыскивают 12-річного Андрія Волчкова. Відомо, що дитина 26 жовтня близько 12:00 вийшов з дому і не повернувся.

Про це повідомляється на сторінці розшуку дітей ГУНП в Facebook.

Відомо, що хлопчикові на вигляд близько 12 років, він на зріст 146 см і має середню статуру. Також у дитини проблеми з психічним здоров'ям.

Також Знай.ua" писав про те, що Благав про допомогу: у Києві серед білого дня викрали дитини

13 жовтня у столиці сталося ПП

Про це пише Інформатор. У Солом'янському районі Києва викрали дитину. Як повідомляють, подія трапилася на проспекті Відрадному.


Також відомо, що близько 14:40 у столиці оголосили план «Перехоплення». Патрульні перевіряли транспортні засоби, які рухалися в межах міста і області.


Повідомляється, що розшукують автомобіль Geely з держномерами АА6727ОА. За інформацією джерела, 10-річний хлопчик кричав про допомогу. Тоді чоловік сів до нього в машину і вдарив дитину. Про це повідомляють очевидці злочину.