Середня зарплатня в Україні - це 9161 грн на місяць. У той же час сайти з пошуку роботи часто пропонують вакансії на набагато більш вигідних умовах. Пише Work.ua.

Бізнес-аналітик

Одна з великих кондитерських компаній пропонує спеціалістові зарплатню 50 тис. грн. Шукає бізнес-аналітика зі знанням міжнародних стандартів фінансової звітності, іноземної мови, бухгалтерських програм та досвідом проектної роботи.

Стоматолог-терапевт

Клініка шукає дитячого стоматолога з профільною освітою на зарплату в 50 тис. грн. Потрібно мати підхід до дітей, і працювати позмінно.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Менеджер з продажу зі знанням німецької

Київська фірма шукає продажника зі знанням мови. Кандидат повинен добре продавати і переконувати клієнта. Роботодавець пропонує 17 тис. грн та бонусну систему.

Комерційний директор

Харківська компанія шукає комерційного директора з досвідом роботи. Потенційний кандидат повинен мати широкий кругозір, системне мислення та вміння керувати. Зарплатня - 50 тис. гривень.

Менеджер проекту

В Інтернет-магазин потрібен кандидат з розумінням імпортних поставок, який мислить як підприємець. Менеджеру пропонують зарплатню 50 тис. грн.

Шеф-кухар

Шеф-кухар теж отримує чимало - 50 тис. грн. Правда, для цього потрібно мати досвід роботи, чи знати технологічні процеси і вміти організовувати роботу команди.

Кур'єр з вантажним авто

Кур'єру для доставки великогабаритної техніки по Києву та області на 7-денний робочий тиждень пропонують зарплатню 60 тис. грн. Швидше за все, доведеться працювати у поті чола, але гроші, погодьтеся, добрі.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики розповіли, що до одержувачів субсидій можуть прийти в гості соціальні інспектори і влаштувати так звану перевірку.

Раніше Знай.ua повідомляв, Україна готується до будівництва платних доріг. Проте виникли проблеми на шляху реалізації проектів Мінінфраструктури.

Також Знай.ua писав, українці в 2019 можуть отримати компенсацію за компослуги.